Kätilö vastaa kysymyksiisi

Vierailija

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

4 ja puol kiloisen cauvan jos itse vanhemmaty pienikokoisia. voiko sf-mitan perusteella tehdä kokoarvion neuvolassa?? tai siis onko se totuudenmukainen?

Vierailija

Käytä ahkerasti apteekista ilman reseptiä saatavia voiteita ja suppoja pukamiin,pidä ne puhtaana ja kuivina ja rasvan avulla yritä painaa sisään. Lisäksi voi ottaa kipulääkettä suun kautta. Jos eivät ole jälkitarkastukseen mennessä helpottaneet,puhu lääkärille.

Ja uloste kannattaa yrittää pitää sopivan löysänä.

klö

Vierailija

Yksilöllisiä eroja on,mutta kyllä puolessa vuodessa pitäisi jo palautua. Jos vaivasi on kovin kiusallinen,pyydä lähete fysioterapeutille ja tarvittaessa urologille. klö

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


En tee niskapoimu- enkä muitakaan ultria.

Silloin pyydetään toinenkin henkilö,yleensä lääkäri paikalle ja jos tilanne tällaiseksi todetaan,vanhemmille tilanne kerrotaan ja sovitaan aika lääkkeelliseen keskeytykseen. klö

Vierailija

Ikävää,jos tuollaisen asian takia meni synnytys pilalle. Toivottavasti sait kuitenkin hyväkuntoisen,ihanan lapsen.

Jotkut kätilöt eivät esim. selkävaivojensa vuoksi pysty hoitamaan jakkarasynnytyksiä.

klö

Vierailija

Vaikuttaako siihen lapsen iso koko ja pitkä ponnistusvaihe? Miten uusi raskaus vaikuttaa äitiin, jolla laskeumaa? Kerro kaikki mitä asiasta tiedät. Kiitos!

Vierailija

Jos äiti on esim lyhyt ja pyöreä ja jakkara matalajalkainen,ei siinä hyvää asentoa äiti saa eikä kätilölle jää työskentelytilaa. Ei aina mahdoton toteuttaa,mutta paremmin sopii pitkille ja korkeampijalkainen jakkara,jalat maksimiin auki.

klö

Vierailija

Onko sulla kenties jotain tietoa tuohon mun kysymykseen seksin vaikutuksesta alkuraskaudessa? Onko suurempi mahdollisuus keskenmenoon eli pitäisikö olla varovainen (jos pitäisi niin kuinka kauan)?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat