Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

En aio ostaa kummilapselle joululahjaa. Ostan kyllä syntymäpäivinä, mutta

Vierailija

jouluisin ei ole rahaa. Olen minimi äitiysrahalla ja mies joutui juuri työttömäksi ja omia lapsia on viisi. Olenko ihan julma? Ei vaan rahat tahdo riittää ja omillekin olisi kiva jotain ostaa ja saada ruokaa pöytään.

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Ja voit mielestäni ihan suoraan sanoa, että ei ole rahaa ostaa mitään. En usko että loukkaantuvat. Minä itse ilmoitin kummeille viime jouluna että EI TARVITSE ostaa lahjoja jos eivät halua, meidän vauveli oli viime jouluna just ton 6kk, eikä mielestäni sen ikäiselle tarvii ostaa mitään. Paperit ja narut kiinnostaa eniten, kun rapisevat...

Vierailija

tartte ostaa mitään.Vauva ikänen ei mitään ymmärrä ja todella turhaa tehdä itselleen stressiä tollasesta.Ajatelkoot muut mitä tahtoo. Keskity omiin lapsiin äläkä viimisiä rahoja pakolla tuhlaa muualle

Vierailija

Olen kerännyt netistä lasten loruja ja lauluja sekä kivoja kuvia, jotka sopivat runoihin ja loruihin. Tulostan nämä sivut ja liimaan runoja korteille, jotka päällystä kontaktimuovilla. Ostan kangaskaupasta jonkun nätin jämäpalan, josta ompelen pussukan loruille. Olen tehnyt tämän ennenkin tutuille ja aina on saanut kiitosta tämä lorupussukka. Monet ei kuitenkaan muista loruja esim körö körö kirkkoon tai iltalaulujen sanoja esim pieni tytön tylleröinen. Siinä on samalla käteviä lunttilappuja ja lapsista on kiva katsella kuvia ja järjestellä kortteja ilman aikuistakin.Vähän isommille olen tehnyt numero ja kirjain kortteja, jotka on samalla tavalla saaneet kiitosta. Eikä maksa todellakaan paljon. Aikaa joutuu vähän uhraamaan.

Vierailija

jotka uskovat vielä joulupukkiin tai joiden vanhempien tiedän ostavan lapsilleen tarpeeksi lahjoja muutenkin.Silloin lapsi ei tiedä, että ei saanut juuri minulta lahjaa. Ja jos perhe on vähävarainen, niin silloin siis ostan lahjan, jotta lapsi saisi lahjoja =)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat