Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

in. Ihan kuin ei välittäisi minusta ja tytöstä ollenkaan. Ensimmäiset vuodet ovat lapsen elämässä ne ainutlaatuiset hetket, jolloin kestäviä tunnesiteitä luodaan. Miehelle on tärkeintä sen ura.Ajoittaista itsekkyyttä lukuunottamatta kuitenkin varsin kelpo mies. Pelottaa vähän sekin, että jaksanko vauvan kanssa kahdestaan.

Kommentit (8)

Molemmat tosin olemma toissa, poika tarhassa. Tyokaveri oli vaimonsa ja lapsensa (tullessaan puolivuotias) kanssa taalla reilun puoli vuotta niin, etta vaimo oli kotona. Ihan kivasti meni, vaikka tietysti paivat olivat joskus pitkia. Taalla alle 3-vuotiaiden kanssa kotiaitiys on kuitenkin enemman saanto kuin poikkeus ja kaikkea toimintaa aideille ja vauvoille on paljon. Puoli vuotta on kuitenkin lyhyt aika.Asunnoista saa lampimia, mutta kaasulasku voi sitten vanhassa talossa olla iso ;). Ja talvi on lyhyt, maalis-huhtikuussa on jo kesa (no, ainakin brittilaiseen malliin...).

Mutta sen sanon, että jos lähtee, niin suhteenne ei palaudu enää entiselleen. Tollanen ero tossa vaiheessa ei ole hyvä. Mutta siis sehän on elämänne tilaisuus. Kun kielikään ei ole ongelma!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sa vielä lähteä eri kulttuuriin. Kieli tosin on hallussa, mutta talvi siellä ei oikein houkuta. Siellähän on kylmä, sisälläkin!No joo. Tiedän että olen nyt kovin negatiivinen... ehkä se tästä. Jos jollain on hyviä kokemuksia vastaavista reissuista, niin olisi kiva kuulla.ap

Kelan tuet saa mukaan ulkomaille ja sinulla on hieno tilaisuus paasta nakemaan maailmaan puoleksi vuodeksi. Muutatte johonkin kivaan pikkukaupunkiin, josta pasee junalla Lontooseen.

pääseehän sieltä kotiinkin käymään. Liksat ym. on usein tosi hyvät ulkomaankomennuksilla, että palkkaa vaikka au-pair, jos oma jaksaminen tulee vastaan. Ja länsimaahan tuo Englantikin on, sairaanhoito ym. pelaa varsin loistavasti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat