Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tyhmä kysymys valmiista soseista

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

En löytänyt sitä vanhaa ketjua jossa " tyhmiä kysymyksiä" , joten kysyn näin.

Eli kun aloittelee soseitten maistamista niin mitäs sille loppupurkille tehdään?? Siis jos maistatan teelusikallisen sosetta purkista niin heitänkö loput menemään??

Kiitos jo etukäteen jos joku viitsii tyhmää valaista ;)

Kommentit (6)

Vierailija

Kun avaan uuden maun, otan purkista puolet pois, laitan jääkaappiin astiaan ja teippilapulle päälle päivämäärän, koska avasin. Lopun soseen laitan pakastimeen alkuperäisessä purkissa, jossa siis oikea etiketti. Kirjoitan siihen tussilla avauspäivämäärän.

Vierailija

Vain hedelmä- ja marjasoseet säilyvät viikon avattuna. Muut soseet säilyvät vain 1 vuorokauden. Itse olen pakastanut jääpalakuutiona soseen ja sulattanut siitä aina sopivan määrän. Kaupan soseita saa siis pakastaa :)

Vierailija

eikö siinä purkissakin mahda lukea että säilyy avattuna jääkaapissa noin viikon. Ja niitä makuannoksia annettaessa kannattaa syöttää jostain eri purkista, ei suoraan sosepurkista siis, ettei lusikan mukana kulkeutuva sylki löysytä koko sosetta.

Vierailija

avattuna jääkaapissa niiden purkkien ohjeiden mukaan joita minä olen ostanut. Meilläkin vasta harjoitellaan soseita ja niitä menee kerralla nyt 1/3-1/2 purkkia. Laitan aina annoksen johonkin kulhoon josta syötän ja loput purkissaan jääkaappiin.

Uusimmat

Suosituimmat