Mitä tekisit tässä tilanteessa?

Vierailija

Jos asuisit melko ahtaasti mutta siedettävästi saunattomassa kerrostaloasunnossa kaupungissa lähellä palveluja ja työpaikallekin olisi vain 20 minuutin kävely ja sinulle tulisi mahdollisuus muuttaa omakotitaloon, jossa olisi oma sauna, tilaa ja puutarhakin mutta palvelut olisivat paljon heikommat ja työmatkaakin tulisi julkisilla noin tunti ja vartti, mitä tekisit? Lastenhoito ei olisi ongelma. Ja molemmat ratkaisut olisivat tilapäisiä, kestäisivät korkeintaan kolme vuotta.

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

lyhyt matka asemalle, kauppaan, töihin-kotiin!! Tosi vaikea homma Ap.... Helsingissä mulla upposi puolitoista tuntia per sivu/ työmatka (!!!!!) ja se on paljon yhdessäolosta perheen kanssa.. Täällä maalla pitempi matka taittuu 20 minuutissa autolla:)Hmm olisiko mahdollisuutta " parempaan" asuntoon hyvällä sijainnilla??

Vierailija

Olisi ainakin tilaa, oma rauha ja se sauna :) Työmatkaan kyllä tottuu ja sen jaksaa, musta se missä asuu on tärkeempää kuin noi työmatkatekijät.

Vierailija

Itselläni on ja kyllä se on vaan plussaa,oma piha ja rauha,kerrostaloon en enään suostuisi.

Kyllä se on lapsillekin parempi.Ja pitkät työmatkat on meilläkin,miehellä 2 h!Hän hyödyntää ne nukkumiseen(junassa)ja voihan sitä lukeakin yms.

Harvalla sitä nyt on työpaikka tien toisella puolella

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat