Vierailija

Saattaa olla, että hemmotellut kiusaajat voi erottaa jollain tavalla huonoista oloista tulleista kiusaajista. Syy miksi kiusaaja kiusaa on se, että hän on omaksunut tavan ylläpitää " hyvän itsetunnon" ja vahvuudentunteen nyöryyttämällä muita ja aiheuttamalla heille kärsimystä. Kiusaaja tällöin vertaa itseään heihin ja kokee mielihyvää, koska itsellä on paremmin asiat.

Kasvatuksella voi järjestää tämän näin, että haukkuu toista lasta ja kehuu toista. Kehuttu lapsi menee erittäin helposti mukaan leikkiin ja hän yhdessä vanhemman kanssa nöyryyttää sylkikuppia. Tällä tavalla kersa ajattelee, että on hyvä ihminen KOSKA on parempi kuin toinen sisarus. Ja kierre helposti alkaa.

Jos ihmisellä on terve itsetunto hän ei vertaa suorituksiaan muiden suorituksiin, vaan hyväksyy itsensä sellaisena kun on hyvine ja huonoine puolineen. Hän yrittää kehittää huonoja puolia tai kehittää hyviä kompensoidakseen huonoja. Tällainen ihminen osaa myös nauraa itselleen.

Kommentit (2)

tai tyhmäksi yms. vaan hauku käyttäytymistä, ja anna ymmärtää, että rankaisu on käytöksestä eikä siitä, että lapsi on jotenkin viallinen. Vältä myös muiden ihmisten haukkumista lapselle. Muiden käytöstä voit kyllä haukkua lapselle kuinka paljon tahansa, etenkin jos perustelet haukkumiset hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat