Vierailija

Kertokaa vinkkejä täytekakun täytteeksi, jos laittaa marjoja jossain muodossa mutta kiva olis saada siihen lisäksi jotain vanilja/rahka/kerma-lisuketta.



Olisko kellään antaa tarkempaa tietoa tuleeko esim. tuorejuustosta tai rahkasta hyvä lisä marjatäytteelle?

Kommentit (12)

Vaikkapa näin



1 prk maitorahkaa

1 prk FloraVispiä

1 prk (kevyt)kermaviiliä

muutama desi marjoja

Sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan.



Kerma (tai se kevyempi vaihtoehto) vaahdotetaan, siihen lisätään maitorahka sekä halutessaan myös kermaviili. Marjoja sopiva määrä sekaan. Ja sokeria niin että maistuu makealta mutta raikkaalta.

2 dl maitorahkaa

1-1-5 dl kermavaahtoa

1 prk vauvan hedelmäsosetta (kuningatar)

ja vaniljasokeria sopivasti



Ei tule liian makea. Ja on helppo :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Appelsiinihovituorejuusta sekoitettuna kermavaahtoon. Joka toiseen kerrokseen tämän lisäksi mandariinilohkoja ja joka toiseen suklaaraastetta.

mutta vadelmat ja vaniljarahka voisi olla hyvää. Eli kostuta kakku maidolla, levitä kerroksiin vadelmia ja kerros kevytvispi-maitorahka-vaniljasokerivaahtoa. Voit maustaa halutessasi vaahdon sitruunankuoriraasteella.



Helppo ja raikas hedelmätäyte syntyy kostuttamalla kakku appelsiinista puristetulla mehulla ja levitä päälle esim. persikoita tms. ja vaahtoa:



maitorahkaa

creme vanillavaahtoa/kevytvispiä

2 prk mangososetta

sokeria

vaniljasokeria

sitruunankuorta raastettuna

ja tarvittaessa liivatetta.

Minä teen niin, että laitan väliin persikka-banaani-mössöä. Ripaus sitruunamehua joukkoon antaa kivan raikkauden. Sitten laitan puolikkaan rahkapurkin yhtä kermaprk kohden täytteeksi ja päälle. Eli ensin kerma vaahdoksi ja reilusti tomusokeria ja vaniljasokeria. Sitten rahka joukkoon. Todella hyvää ja raikasta.

sitruunakiisseli:



2munaa

2dl vettä

2tl perunajauhoja

4rkl sokeria

1 sitruunan mehu ja raastettu kuori

1dl vaaleata mehua



kaikki aineet pannaan kasariin liedelle ja seosta vatkataan kunnes se sakenee. on varottava ettei kiisseli pääse kiehumaan. kiisseli jäähdytetään kunnes se on aivan sakeata.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat