Vierailija

Nyt alkaa jo huolestuttamaan, kun 2. luokkalaisellani tulee huomenna jo 7. opettaja! Koulua on käyty reilu 3 kuukautta..Varmasti vaikuttaa näihin pieniin koululaisiin, että opettaja vaihtuu tiheään tahtiin. Eihän opettaja opi millään tuntemaan oppilaita, ei pysty luomaan minkäänlaista luokkahenkeä tms. Oppilaiden on vaikea opiskella, kun ei pysty oppimaan opettajan " opetustapaa" .Pienet lapset joutuvat kärsimään opettajien välisistä ongelmista. Varsinaiselle opettajalle on kuulemma nakitettu nämä pienet oppilaat. On opettanut näin pieniä viimeksi 70-luvulla. Sanoi jo vanhempain illassa, että yrittää mahdollisimman pian päästä pois tästä koulusta. Nyt on ollut sairauslomalla, eläkkeelle jää viimeistään maaliskuussa. Eikä pidempiaikaista sijaista näköjään saada hankittua! Että näin..

Kommentit (2)

pitkäaikaista sijaista ei saada. Kysy myös suoraan, miksi opettajat vaihtuvat. Toisaalta voisit jutella muoden vanhempienkin kanssa, joukossahan se voima piilee! Mistäköhän työyhteisön ongelmat johtuvat? Rehtorista? Tietyistä opettajista? Tätä voisi vanhempien kanssa yrittää pohtia. Kyllä on kohtuutonta, että oppilaat joutuvat koko ajan totuttelemaan uuteen opettajaan. Ei ole oikein!Terv. Ope itsekin

Mahdollisimman monen kannattaisi tehdä sama. Syitä moiseen vaihtuvuuteen voi olla monia, mutta vanhempien yhteydenotot toivottavasti vaikuttaisivat asiaan jollain tavoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat