Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

just nyt en keksi MITÄÄN VITTUMAISEMPAA kuin yrittää kantoliinasidontoja

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

kera hemmetin huonojen ohjeiden!!Että ärsyttää. Kauan on liinat kieppuneet kaapissa ja nyt luulin, että olisi energiaa yrittää taas opetella niitä sidontoja. Mutta EI. Nettikaupasta ostetun liinan mukana tulleet ohjeet on ihan surkeat. Ei kerrota selvästi, mitä kautta mikin kiepsautetaan jne. Ja minä kun olen muutenkin huono tuollaisten ohjeiden ymmärtämisessä!Ei kerrota, mihin kohtaan pitää jättää tila lapselle jne.Huoh =(

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Ja kärsivällisyyttä tarvitaan... ja pientä epätarkkuutta. Älä ajattele, että haluat liinan ihan täydellisen oikein. Pääasia on, että kakara pysyy suunnilleen kyydissä niin kauan, että pystytte harjoittelemaan muutaman minuutin uutta kyyditystapaa. Kun alat tottua liinan fiilikseen, tajuat itsekin, mikä on juuri teille oikea tapa sitoa se ja mistä pitää kiristää enemmän ja mistä ei olen niin väliä etc. :)

Vierailija

itse ostin halvemman patapumin ja olen kyllä tykännyt. 13 kilonen 1 vuotiaskin menee ihan helposti kantorepussa useita tunteja putkeen. Lähes kaikki paino menee lantiolle ja ei rasita selkää.

Vierailija

Googlettamalla löytyy tietoa. Siitä on halpisversio Patapum, mutta Ergosta on P:n jälkeen tehty vielä uudempi, muotoonommeltu versio (jonka haluaisin itsekin, dammit...)

Vierailija

taas neuvomaan, joka tuli imetyksessäkin opastamaan :D Onneksi on sentään joitain taitavia äitejä olemassa meitä tumpeloita auttamassa =)Äsken sidoin liinan: ei missään tilaa vauvalle ja omat hartiat lukittuna liinan sisään niin, ettei käsiä pystynyt liikuttamaan. Huoh =)

Vierailija

En muista koskaan sinun käyttäneen noin voimakasta kieltä tai hermostuneen mistään tuolla tavoin.Onko kaikki hyvin? Oletko ollenkaan saanut nukkua?Olen huolissani.t. Papana

Vierailija

Jo alkaa näyttää valoisammalta, arvasinhan, että täältä saa apua =)Nyt sain aika hyvin tämän sidottua päälleni ja Nalle Puh oli ainakin tukevasti kyydissä. Kohta kokeilen lapsella, kunhan neitokainen on saanut syötyä.

Vierailija

harkitse Ergoa. Ei ole kylläkään niin mukava kantajalle, paitsi silloin jos sitä )" (¤)/&¤ liinaa ei ikinä saa kunnolla sidottua :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat