Miks kaikki on niin helkkarin sidottuja perheeseen, kun on lapsia?

Vierailija

Eikö kukaan enää kaipaa omaa aikaa ja pistä myös miestä välillä hom-

miin. Pitääkö mammojen roikkua kokoajan siinä vieressä varmistamas-

sa, että kaikki sujuu oikein. Miks kaikki ystävät hylätään kokonaan ja

eletään vaan mammana neljän seinän sisällä?T:Hylätty jolla myös omia lapsia

Kommentit (8)

Vierailija

Minulla on yksi lapsi ja yritän järjestää omaa aikaa myös ystävien kanssa. Mutta johtuu varmaan siitä, että haluanki sitä. Tekee kummasti hyvää käydä vaikka kahvilla ystävien kanssa joskus niin, että saa ihan rauhassa jutella.

Vierailija

Lapset vie kaiken ajan, eikä oiken muutakaan pysty tekemään. Sitävarten miä ainakin lapset olen tehnyt ja perheen perustanut, että siihen sitoudutaan.

Vierailija

Ihan turhauttavaa se yksipuolinen ystävyyskin on. Kyllä sitä aikaa jostain sen verran löytyy,että välillä voi tavata. Mitäs sitten ku lapset on isoja?Itkettääkö,kun ei ole enää ystäviä,kun tuli hylättyä ne ,ku oli niin kiire???muka

Vierailija

Tuli hummattua ja riekuttua ihan riittämiin. Olen oikea käpertyjä ja nautin siitä. Kutsumme toki lähes joka viikonloppu ihmisiä kylään, mutta lasken sen lapsiperhe-elämäksi, kun useimmiten kylässä kävijät ovat myös lapsiperheitä.

Vierailija

niin on yhtäkkiä muuttunut eri ihmiseksi, joka ei voi muka käydä missään tai tehdä mitään (kyläilyä, kaupungilla käyntiä yms.) kuten ennen - lasten kanssa tai ilman. Miksi lapsettomat ystävät olettavat, että vapaus ja oma elämä on täysin mennyt, kun saa lapsia?

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ei sitäaina tartte lähteä mihinkään ryyppäämään. Ei vaan ole paria tun-

tia puolessa vuodessa ystäville. En usko!
kuin siivillä ja ajatuksetkin ovat suuntautuneet niihin palleroisiin. Kun lapset eivät roiku jatkuvasti kiinni äidissä, alkaa äitikin katsella taas maailmaa ikkunasta ulos. Yritä sinä pysyä ystävänä, sillä jossain vaiheessa saatat itse olla se, joka ei ehdi/jaksa/halua lähteä edes siksi pariksi tunniksi kaupungille. Silloin voit tarvita ymmärtävää ystävää,.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat