Seuraa 

Olis matka tallinnaan ja nyt kyselisin että ovatko esim. lennen vaatteet halvempia kuin suomessa? Entä muut vaatteet?

Suositelkaa kauppoja!Kiitooos...

Kommentit (8)

ja Kaubamaja on kohtalaisen lähellä satmaa, epäilen myytäänkö Lennea ihan niissä turistiostoskekuksissa jotka aivan satamassa (siellä mielestäni enemmän Puolalainen-Turkkilainen ja ties mistä kotoisin oleva valikoima).

Itse ostin tytölle kosteussuojatun toppapuvun kokoa 92cm, ja ainakin 86cm oli samanlaista olemassa, muistaakseni myös 80 mutta sitä en katsonut joten en ole varma. Kypärämyssyjä on joku kaveri kehunut ja kun näin hinnat harmitti, että ostin ennen matkaa Sokokselta.

Hintaa oli 99kr eli n.6¿. Hinta oli sama Kaubamajassa ja Stockalla.Kävin myös Laste Maailm-kaupassa ja sieltä tarttui mukaan Lennen kosteussuojatut toppahousut, hinta oli 20¿.Laste Maailm löytyy siten, kun kävelet Viru-keskukselta päin sen ison tien yli jossa on liikennevalot kuin olisit menossa vanhaan kaupunkiin päin. Tien ylitettyäsi jatkat sitä tienviertä vasemmalle ja oisko matkaa joku muutama sata metriä niin Lasten Maailm löytyy sen ison tien varrelta. (Olipa sekava selitys!)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mistä koosta alkaa nuo lennen haalarit joissa on vedenpitävät kankaat, ei siis noi vauvamallit? Sieltä nettisivuilta en löytänyt vastausta.

Onko kauppoja lähellä satamaa, kun ei tuota shoppailuaikaa liiemmälti ole ja olen ensimmäistä kertaa menossa tallinnaan...eli ihan vieras paikka mulle!Kiitos taas vastauksista...!

että Prismassa -olikohan se nyt Sikupillissä- niin oli ainakin edullisempi tytön 98cm hame kuin Kaubamajassa ja ihan sama vaal.pun hame! Olisko ollu euroissa muutaman euron halvempi siellä Prismassa. Ja pikku-Legoja oli myös Tallinnan Prismassa edullisesti. Muistelen, et laatikossa oli 1000 legoa ja hinta oli n.20e! Vasta Jumbon uudessa lelukaupassa oli 800kpl Lego-laatikko tarjouksessa jotain 25e. Ja Jumbon Anttilassa näytti olevan samainen 800kpl norm hinta tuo 25e, ellen nyt aivan väärin muista!!!

Kävin syyskuussa Tallinnassa ja ostin sieltä pojalleni 116 cm Lennen toppapuvun. Maksoin siitä 859 kruunua eli mitä se nyt sitten onkaan euroina, en muista enää kurssia mutta oli mielestäni 15-20 euroa edullisemp kuin kotipaikkakunnallani. Lennen kypärämyssyt oli euroina jotakin 10 euron luokkaa.

Ostin puvun Kaubamajasta onko se nyt Virukeskusta vai mitä, kuulema Stockmannillakin vastaavia pukuja siellä olisi, hintaa en tiedä.Kutakuinkin samat valikoimat siellä näytti olevan kuin täällä koto-Suomessakin.

Ostin kaikille kolmelle lapselle talvivaatteet Tallinnasta noin kuukausi sitten. Pojalle ostin Active haalarin kokoa 110cm ja maksoin siitä 54¿. Paikallisessa lastenvaateliikkeessä sama puku 89¿. Vauvamallin kosteudenkestävästä puvusta maksoin 35 euroa.

Kaubamajassa ja Lastenmaailma (tai sinne päin) oli ainakin osittain eri värejä ja malleja tarjolla.

Kannattaa ehdottomasti ostaa sieltä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat