Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko kukaan järjestänyt häänsä niin, että ensin on vihitty maistraatissa pienimuotoisesti ja myöhemmin on järjestetty isot häät? Tarkoitan noilla häillä aika perinteisiä pippaloita. Kirkossahan ei enää vihitä uudelleen, mutta avioliiton voi siunata. Itse mietimme tulevan perheenlisäyksen takia tällaista vaihtoehtoa. Kuitenkin haluamme kesähäät kaikkine kuvioineen. Tuntuuko se hassulta, jos vihitty pariskunta juhlii häitä pukuine, lahjalistoineen ja kaikkineen?

Kommentit (4)

meidät vihittiin tuomarin edessä ulkomailla muutama vuosi sitten johtuen siitä ettei mieheni kuulu kirkkoon ja häistä 5kk meidät siunattiin koti suomessa ystävien ja sukulaisten edessä (jotkut vanhemmat sukulaiset eivät edes huomanneet eroa,vaan luulivat että meidät vihittiin siinä kirkossa) hääjuhla oli perinteisin menoin.

itse ajattelin että jeee meillä on kaksi hääpäivää ja pääsemme juhlistamaan yhdessä useamman kerran vuodessa mutta nyt muutaman vuoden kuluttua tunnen että se oikea päivä on se tuomarin edessä aloitettu taival :) ja samalla kaavalla on tuttava piirissä monta pariskuntaa...

Meillä oli maistraatissa oli vihkiminen arkipäivänä, paikalla vain ihan lähimmät sukulaiset. Seuraavana päivänä pidettiin vastaanotto eli varsinaiset juhlat, ja vannoimme toisillemme vapaamuotoiset sormusvalat. Pidämme hääpäivänä tuota jälkimmäistä. Meille ei tuo kirkollinen vihkiminen tai siunaus ollut mahdollistakaan, joten sikäli ihan hyvä järjestely.Mielipiteenäni sanoisin, että siunaus ihan vain juhlien takia kuulostaa vähän omituiselta. Siis että se olisi ikään kuin pelkkää julkisivua. Mutta kukin tyylillään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Halusivat että miehen veli hoitaa seremonian kun kerran opiskeli papiksi, mutta ei ollut vielä saanut lupaa vihkiä.Joten he menivät ' naimisiin' päivää ennen häitä. Häät olivat jollain maatilalla missä veli-pappi hoiti seremonian.Sitä vaan naureskeli kun sanoi morsiamelle että mitä nyt hätäilet, olet jo naimisissa!Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat