Olenko harvinainen tapaus, kun mut vakinaistettiin raskaana ollessa?

Vierailija

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija


Itse olin viikoilla 30+ jotain kun mut vakinaistettiin. Olin ollut maarä-aikaisena reilut pari vuotta. Edelleen samssa duunissa ja poika täyttää pian 2v. ;o)

Vierailija

Ketjuttaminen kun on nykyään rikos, ja jos homaan edelleen tarvitaan tekijää, sitä on lain mukaan tarjottava eka sulle.Eli ei välttämättä vain puhdasta ystävällisyyttä, vaan kyseessä oli vaan joku, joka osaa lukea (lakia nimittäin...)

Vierailija

Mua katsottiin suu auki, että etkö halua jatkaa äityysloman ja mahdollisen hoitovapaan jälkeen.Tietysti tahdoin, mutta olin ällikällä lyöty

Vierailija

Olin määräaikaisella sopparilla ja hain vakinaista paikkaa. Kerroin pari viikkoa ennen vakinaistamispäätöstä olevani raskaana. Musta kun ei kukaan ollut raskautta huomannut vaikka olin 6. kuulla raskaana työpaikkaan mennessäni =) Vaihdoin nimittäin saman työnantajan palveluksessa toimipisteestä toiseen ja siellä uudessa paikassa luulivat mua vain pyöreäksi ihmiseksi =)

Vierailija

jossa kuulemma ihan ohjenuorana, että ei sukupuoli- eikä ikäsyrjintää. Luulin sitä vain sanahelinäksi, mutta ilmeisesti toimivat tosiaan sen mukaan =)

Vierailija

Omassa tuttavapiirissäni on vain huonoja kokemuksia määräaikaisista työpaikoista ja raskaudesta. Useammalle on käynyt niin, että edes määräaikaista työtä ei ole jatkettu raskauden selvittyä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat