Mitä joululahjaksi 1,5 vuotiaalle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mitäs te muut ostatte 1,5 vuotiaille pikkuisillenne jouluksi?

Tuntuu että leluja on jo vaikka kuinka paljon, mutta kyllähän sitä haluaa jotain kivaa jouluksi keksiä.

Ostin jo sellaisen lasten keittiö jutun, tyttö on kylässä sellaisella leikkinyt paljon...

Ja vähän oon miettinyt sellaista ihan pienten lasten nukkekotia.Kirjoja on jo liikaakin, ja vaatteita ostetaan vasta sitten joulu alesta.Mutta mitäs kivaa te muut ootte kekanneet?

Kommentit (8)

Vierailija

ajattelin niitä Little People juttuja ostaa lisää, jonkin verran tuota sarjaa meillä jo on ja pienet (omat ja vieraat) siitä tuntuvat pitävän. Dublot odottaa jo kaapissa joulua, pyjamat on kulunut puhki joten pukin kontissa niitä myös. Varmaan vielä joku autojuttu, kun niistä myös kovasti pitää. (Tämä pöhkö äiti tyhjentäisi kaupat kokonaan, jos rahat riittäisi ja mies ei hankaisi vastaan...)

Vierailija

Olen jo hankkinut roskisauton ja Tefal-keittiön. Lisäksi tulee varmaan ostettua muumi-astioita lisää ja niitä normaaleja: yöpuvut, sukat ym.

Vierailija

me ajateltiin tytölle hankkia keinuhevonen!ja sellanen nalle puh juna millä voi itse ajaa.meillä on auto millä tyttö pärryyttelee tyytyväisenä ympäriinsä mutta tuossa junassa on kaikkea kivaa muutakin!esim.saippuakuplia tulee itsestään nappia painamalla ja on nappuloita mistä painamalla pomppaa esiin muita hahmoja ja nappuloita mistä tulee eri ääniä ja musiikkia..eli tutkimista riittää!mukana tulee myös vaturinkuljettajan lakki! =) en tiedä onko paikkakunnallasi vapaa valinta-nimistä kauppaa mutta sieltä olen molemmat löytänyt.vamasti löytyy ihan lelukaupastakin mutta hintakin on varmasti korkeampi kuin ns.halpahallissa.

keinuheppa minkä löysin myös vapaa valinnasta on tosi kaunis ja tukeva..kummitädin kanssa jo sitä testattiin.kesti omaa painoani enkä saanut kaatumaan eteen,teekse enkä sivulle! =)

ajateltiin myös että hankimme tytölle pienen tulin ja pöydän missä voi isona tyttönä piirrellä.keittiötä molemme myös miettineet mutta voi olla että siirrämme sen toukokuun synttäreille.

ja se on totta että vaattet vasta alesta!

mutta tässä nyt muutama vinkki... =)

Vierailija

ostaa meidän neidille (1v.3kk jouluna) sellaisen pulkan, jossa on pohjaan muotoiltu istuin, ennen kaikkea se selkänoja. Oli nyt jo ihan innoissaan pulkan kyydissä, kun ensimmäiset lumet kävi maassa ja pääsi mummolassa kyytiä kokeilemaan.

Toisekseen halvempi idea on lorupussi. Jos ei itse jaksa väkertää, niin esim. www.huuto.net osoitteessa niitä myydään (löytyy haulla). Ainakin meillä on kaikenlaiset lorut pop.

Toivottavasti jotain apua näistäkin on...

Vierailija

Meillä 1v 11 kk pojalle olen ajatellut seuraavia:

Junarata

Potkumopo (hoidossa paljon käytetty)

Muumitalo (tykkää muumeista)

Aterinsetti

Kosketinsoitin

Palapeli

Lasten pölyimuri

Keittiötarvikkeita (leikkii paljon)

Duplo-legoja (mukavampi rakennella kun on vähän enemmän)

Kirja jossa pieniä yksityiskohtia (viihtyy hyvin tällaisten kirjojen kanssa)

Tässä jotakin ajatuksia, kaikkia en tietenkään osta, vaan valitsen parhaimmat, en ostanut kovin paljon viimekään vuonna, joulupukissa ja joulunvietossa on muutenkin niin paljon sulattelemista.Hyviä jouluostoja !Vierailija

Ehkä joku kiva oma ruokalautanen ja muki/lasi. Lastenhuoneen matto olisi kiva, jos jostain löytäisi tarpeeksi ison ja sisustukseen sopivan. Rumpu jo ostettiin, mutta se olisi ollut kiva myös jouluksi. Lisävinkkejä kaipaillaan täälläkin.

Vierailija

Minä olen myös saman " ongelman" kanssa. Poika täyttää tammikuussa 1,5 vuotta. Nyt hän leikkii kaikista mieluiten kaikkien soivien ja piippailevien lelujen kanssa. Myös taaperokärry+muut työnnettävät mopot on in. Erilaisia palikoita kasailee. Vaatteita on kaapit pullollaan.Ajattelin siis satsata johonkin yhteen isompaan ja kalliimpaan leluun.

Olen miettinyt halpoja kosketinsoittimia tai jotain muuta musikaalista ja ääntä pitävää lelua/soitinta, koska poika tykkää todella paljon musiikista.Myös kirjoja olisi hyvä olla lapsella. Joku lorukirja olisi hauska, tai satukirja jossa olisi monta lyhyttä satua (iltasatua).Lasten pöytä ja tuolit on myös hyvä idea.No, onneksi on vielä jouluun pitkä aika. Jos vaikka tulisi kauppoja kierrellessä joku erityisen hyvä idea vastaan!

Joulun odotteluja kaikille!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat