Heräävätkö rivitalonaapurit lapsen itkuun öisin?

Vierailija

Meidän 2-vuotias on alkanut itkeskellä öisin milloin mistäkin syystä. Asutaan rivarin päätyasunnossa. Minua ei sinänsä haittaisi tirauttelu, mutta ajattelen koko ajan naapureiden yöunien häiriintymistä ja " panikoin" sen vuoksi. Naapureita ei ole juurikaan näkynyt enkä haluaisi mennä ovikelloa soittelemaan ja kysymään asiasta, vaikka se voisikin olla fiksua. Olemme asuneet tässä vuoden ja itkuongelma on nyt kaksi viikkoa vanha juttu. Parku kestää parahduksesta 10 minuuttiin tai jotain siltä väliltä. Kertokaa kokemuksianne.

Kommentit (3)

Vierailija

...ja jostakin päin tulevaan vauvan itkuun olemme heräilleet

noin vuoden jo.... Se on tuskaisaa. Tuntuu, että äiti/isä yrittää

kasvattaa lasta nukkumaan yksin, tai jotain, koska

se itkee kirkuen kuin syötävä noin 10 - 20 minuuttia ja sitten

käy joku ovi ja se loppuu heti!Yritän olla kärsivällinen, mutta yhden kerran meinasin koputtaa

jo patteria, kun potutti ! Itsellänikin oli huutava lapsi, joten

ymmärrän tosi pitkälle äitejä ja isiä....

Vierailija

Mutta lapsesi itku kestää kovin lyhyen aikaa. En usko, että sinun tarvitsee kuluttaa sen takia energiaasi naapureiden murehtimiseen.

Vierailija

Meidän naapurit valvoivat varmasti koko viime vuoden, kun koliikkivauvamme HUUSI 9 kk ajan joka ilta ja yö. Eivät ole koskaan sanoneet asiasta, mutta mitä he voisivatkaan sanoa. Itse asiassa seuraavat naapurit (eli ei seinänaapurit vaan siitä seuraavat) tokaisivat asiasta, että vauvan itku on ihan tavallisia elämän ääniä, ei niille mitään voi. Ja näin paljastivat kuulevansa meidän vauvan itkun heille asti. Minäkin kuulen kun tuon perheen isäntä soittelee klarinettiä, onneksi vain päivisin.Älä stressaa. (Lähes) jokainen ymmärtää ettei vanhemmat tahallaan huudata lasta öisin. Erityisesti jos samalla ei kuulu mitään tappelua tai aikuisen huutoa. Kyllä ne itkut loppuvat jonkun ajan kuluttua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat