Seuraa 

Mikä liina teillä on käytössä - oletteko tyytyväisiä? Minkä ikäinen / kokoinen vauva?Kokemuksia pinoon ja vinkiksi kiitos!

Kommentit (20)

kuusiviikkoisesta saakka. Solmut tulee sopivan pieniksi ja tasku kertoo helposti liinan keskikohdan. On ollut tähän saakka tosi kätevä ja kymmenkiloinen poika viihtyisi siinä edelleen, mutta kantaminen ei ole enää mukavaa, kun liina venyy ja selkä tulee kipeäksi. Ainoa miinus huggassa on sen kallis hinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyttö 6 kk ja noin 8 kg menee siinä vielä kivasti, mutta nyt olen ajatellut ostaa ergon. Oon ollut tosi tyytyväinen liinaan. Mielestäni ollut hintansa arvoinen.

Meillä on käytössä Hoppediz, Girasol, Lifter ja Nunnukka. Kaksi ensimmäistä ovat kudottuja, kolmas neliöliina ja viimeinen trikoinen. Jokaisesta pidän kovasti ja niille kaikille on käyttöä. Lapset ovat 2,5v ja 10kk. Vanhemman kanssa liinailu aloitettiin vähän myöhemmin, mutta nuorempi on ollut liinassa jo sairaalassa. Apuväline, josta en luovu.

Millä tavalla vauva jää vinoon?Sammakkoasennossa pystyssä vauvaa voi kantaa, kun hän avaa itse lonkkansa. Jos tätä ennen haluaa kantaa pystyssä, laitetaan lapsi liinaan myttyyn niin, että hänen polvensa ovat vasten rintakehää.Trikooliinalla monipuolisin ja helpoin sidonta on kietaisuristi2.Terkuin Porenn *kantoliinatukihlö*

Meillä Kanga-reppu, Pikku-Ruu ja Hug-a-bub. Tyttö vasta 2 viikkoa ettei hirveästi liinailtu. Kanga-reppu toimii hyvin, mutta ongelmana on, että tyttö jää välillä kummallisen vinoon asentoon. Sama juttu Ruun kehtosidonnassa. Osaako joku kokenut liinailija auttaa tässä ongelmassa, mitä tehdään väärin? Entä minkä ikäisestä olette kantaneet lasta huggiksella tai ruulla pystyasennossa, olisiko se se kaksoisristisidonta?Kiitoksia jo etukäteen jos joku osaa antaa vinkkiä aloittelevalle liinailijalle.

Meillä nyt 9 kk pojan käytössä alussa pitkä trikoinen IsoHali; minuun vetosivat liinan kotimaisuus, hyvä hinta-laatu-suhde ja silloin neutraali väri (muistaakseni Hiekka).Myöhemmin (n. 5 kk eteenpäin) on liinailtu vajaan 5 m mittaisella Hoppedizilla; kauniit värit (nykyisin siirrytty kirkkaisiin väreihin ;)), hyvä hengittävyys ja ihanan pehmoinen kangas.Lyhyempi kudottu on edelleen harkinnassa, olis kätevämpi käyttää, mutta tuo meidän elohiiri ei suostu istumaan paikoillaan hetkeäkään esim. lonkkasidonnassa. Pakko tehdä siis aina kunnon tiukka sidonta, tuplaristillä mennään edelleen. Tosin siitäkin punkeaa aina taaksepäin ja kädethän on aina äidin rilleissä kiinni. ;)viikko sitten ja vasta harjoittelen sen käyttöä joten ei kovin suurta kokemusta ole, mutta hyvältä vaikuttaisi. Poikamme on nyt neljä kuukautta ja aluksi käytimme rintareppua, mutta hyvin syönyt poika ei enää talvivaatteissa mahtunut ympärysmitaltaan siihen joten vaihdoimme liinaan.

Meiltä löytyy Haikarankehto 5.2 metriä. Ollaan käytetty liinaa noin kuukauden iästä alkaen. Todella hyvä, kudottu liina. Tykkään tosi paljon, etenkin silloin, kun kannan pitkiä aikoja.Lisäksi löytyy Kanga-reppu. Käytin tätä aivan pienen vauvan kanssa, mutta en oikein saanut tätä toimimaan. Pojan ollessa viiden kuukauden, aloin kantaa häntä lonkalla. Ihastuin tällöin Kangaan. Tosi helppo ja nopea pikaliina, joka on helppo pakata mukaan. Istuvuus ei kuitenkaan ole paras mahdollinen.Uusin hankintani on Nova-rengasliina. Halusin Kangaa paremmin istuvan rengasliinan, joten hankin tämän. Tykkään tosi paljon. Istuvuus on aivan eri luokkaa, kun Kangassa. Tällä pystyy kantamaan pidempiäkin aikoja.Menna+poika 6 kk 3 vko ja n. 7.5kg

Meillä on Molla-vauvan rengasliina ollu käytössä parin päivän ikäsestä lähtien ja hyvin on toiminu myös lyhyillä kauppareissuilla. Tyttö on 6vko ikäinen ja aika isokokoinen. Tilasin Hoppedizin kudotun liinan, joka juuri tänään tuli postissa :)

Meillä käytettiin alussa Vauvabuumin trikooliinaa ja noin 4kk iässä hankin vielä 5,2m Haikarakehdon, jota nykyään käytämme. Alussa kokeilimme myös rengasliinaa (Kanga-reppu) mutten tykänny. Lisäksi löytyy kantoreppu (Ergo). Mutta toi pitkä kudottu on ehdottomasti monipuolisin vaihtoehto.

Ollut käytössä n. 2 viikkoisesta asti. Tyttö on nyt 2 kk ja hyvin toimii. Ihan hitti koliikkisen lapsen rauhoittamiseen. Kaunis.

Mukava ja tukeva, helppo solmia kun oppii. Sidonnan teko ei ehkä onnistuisi räntäsateessa bussipysäkillä, mutta ohuen liinan voi laittaa valmiiksi päälle.

Heikkous on julma hinta; tosin laatuun olen ollut tyytyväinen.

joka lopulta syystä tai toisesta alkoi ahdistamaan, kun tyttö kasvoi. Siis alkoi olla paha päällä ja ikuinen sitominen ja asettelu alkoi tympimään. Nyt n. 4kk lähtien on Ergo-reppuiltu ja on aivan ihana päällä, kevyt kantaa ja nopsa ja helppo laittaa päälle. Ei tarvi epäröidä, että viitsiikö alkaa sitomaan, vaan voi vaan " heittää päälle" :) Suosittelut!

ollut käytössä pariviikkoisesta saakka. Nyt poika 6,5 kk ja yli 10 kg, joten tukevampi olisi hakusessa. Myös rengasliinaa kokeilimme, mutta en pitänyt siitä pikkuvauva-aikana. Nyt voisi sekin sopia hyvin. :)

Hug-a-bubia. Vauva 3,5kk, viihtyy hyvin. Pitkä liina on vähän hankala sitoa reissunpäällä, kun kangas laahaa lattiaa... Muuten oikein hyvä liina, kauniskin. Lentokentällä oli erittäin kätevä, kun pidin taskussa passit ja boardinpassit, joita piti näyttää vähän väliä.Mikä toi haikarakehto-liina on?

pitkä trikoinen hug-a-bub liina kolmeviikkoisesta asti, nyt tyttö painaa 10kg joten venyy jo liikaa, oli tosi hyvä liina mielestäni, toimi loistavasti, tuntui mukavalta ja solmutkin pienet. nykyään ulkoillaan ergo-repun kanssa ja sisäkäyttöön olisi tarkoitus ostaa puuvillainen mim rengasliina

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat