Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


IS, 7.11.0510- ja 2-vuotiaat etsivät vanhempia kapakoistaNoin 10-vuotias pikkutyttö etsi kaksivuotiaan pikkuveljensä kanssa isäänsä ja äitiään sunnuntaina aamuyöllä Hämeenlinnan kapakoista.10-vuotias tyttö työnsi rattaissa pikkuveljeään. Mukana oli hieman vanhempi tyttö, jolla oli vaalea labradorinnoutaja.- He ovat muutamasta ravintolasta etsineet ravintoloiden vahtimestareiden avustuksella vanhempiaan ja sitten palanneet kotiin tuloksetta, kertoo vanhempi konstaapeli Jenni Saarela Hämeenlinnan poliisista.- Lasten tai heidän vanhempiensa henkilöllisyydestä ei ole tietoa.Lapset etsivät vanhempiaan kapakoista sunnuntaina aamuyöllä noin kello 1-1.30 Ojoisten kaupunginosassa, joka sijaitsee lähellä Hämeenlinnan keskustaa.- Ravintoloiden vahtimestarit ovat kertoneet, että tällainen kaksikko kävi kahdessa paikassa. Useampi poliisipartio haeskeli yöllä lapsia, mutta heitä ei löydetty. Voidaan vain olettaa, että he ovat menneet kotiinsa. Ei ole tullut ilmoitusta, että he olisivat kateissa, Saarela kertoo.- Vettä satoi ja lapset olivat märkiä. Onneksi ei ollut pakkasyö, Saarela toteaa.Kommentit (4)

Kaikki äidit ovat juuri parhaimpia omille lapsilleen. Jokainen äiti tietää parhaiten, miten hoitaa omaa lastaan ja turha siihen on muiden puuttua - jokainen äiti tekee parhaansa. jnejnejne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihmettelen sitä, miksei kukaan soittanut poliiseja aiemmin paikalle. Raflojen vahtimestarit auttoivat lasta etsimään vanhempia ja poliisi sai tiedon vasta myöhemmin???? Käsittämätöntä! Tuossahan olisi pitänyt soittaa ensin poliisille ja viivyttää lasta, pitää sateella lämpimässä kunnes poliisit saapuvat paikalle.Nyt kaikki paikkakuntalaiset silmät auki: mikä perhe sopisi noihin tuntomerkkeihin???? Ja heti ilmoitus poliisillePoiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat