Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uuden odottajan vaiherikas varhaisultra...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olimme tänään alkuraskauden ultrassa, minulla tosin vasta rv 5+2. No, eihän sieltä sykettä/kaikua saatu:(. Mutta se mitä näkyi, järkytti ehkäpä vieläkin enemmän: KAKSI sikiöpussia!

Lääkäri oli oikein mukava, lohdutteli, että näin varhaisessa vaiheessa ei useinkaan sydämensykettä vielä kuulu. Mutta hyviä merkkejä ovat ne ruskuaispussitkin...

Toinen pussi oli pyöreä (ilm. siis normaali) ja toinen soikea, hieman pitkulamainen. Lääkäri sanoi, että on n. 50% mahdollisuus, että ainakin soikea pussi (ja sen sisällä luultavasti kasvava alkio) ei kehity normaalisti vaan tulee ulos.:(Nämä kaikki tiedot: ei sydänääniä + kaksoset mahdollisesti tulossa, ovat sekoittaneet pienen elämämme totaalisesti! En tiedä, mitä ajatella.Kahden (piinaava pitkän) viikon kuluttua olisi uusintaultra, jossa sitten totuus viimein selviää: joko YKSIKÄÄN alkio ei ole jatkanut kehittymistään TAI yksi alkio on jatkanut, mutta toinen ei TAI että kaksi alkiota kasvaa ja voi hyvin....En tiedä, mitä toivoa, mikä olisi loppujen lopuksi se paras ratkaisu.Yksi lapsi meillä on (1,5 v) jo eikä kaksosia ole suvussa.

Oliskos kellään jakaa kokemuksia? Mites te, jotka olette ' erehtyneet' alkuraskauden ultraan 5+ viikoilla, kuuluiko syke?

Kiitos.t. Sitruska rv 5+2

Kommentit (6)

Vierailija

varhais-ajan ultrassa viikolla 6+ jotain...ei näkynyt eikä kuulunut mitään..Lääkäri sanoi et viittaa raskauteen ,paksuuntuneet limakalvot +ruskuaispussi.Sain uuden ajan jotain 7+ sit näkyi sydämen syke ;)Lettis73

Vierailija

Eipä tässä muuta voi, kun toivottaa teiät tervetulleeks tänne odottajien lukuisaan joukkoon =) Pidetään peukut ylhäällä kummankin pienokaisen puolesta! =) On varmasti piiiiitkä kaks viikkoa ootella, ja oottavan aika on tunnetusti tavallistakin pitempi. Mutta aina uskotaan parasta =)

Tunnemylläkkä on varmasti melkoinen!rv 5+ ei kyllä yleensä vielä sykkeet näy, että sikäli ei tarvi huolestua. Kovin on tietysti yksilöllistä, mutta rv 7+ useimmilla sykkeet näkyy, joskus tarvitaan sitäkin myöhäisempi viikko. Ystävälläni ei näkyny vielä rv 8+ ja nyt tuo varma tuulimuna tuhisee sängyssä ja ikää on kohta 4kk =)Kitty rv 38+4

Vierailija

Itse kävin 6+jotain viikoilla ja sillon näkyi vain ihan pientä väreilyä kun aikansa tutkiskeli, mutta viikolla 7 jo näkyi selvä pieni ihmisen alku, joten voi ihan hyvin johtua aikaisista viikoista ettei sykettä kuulunut.

M11na
Seuraa 
Liittynyt27.10.2005

Tuolloin näkyi yhden elävän sikiön syke ja tumma kohta, minkä lääkäri arveli olleen toinen alkio, joka ei vaan jostain syystä jaksanut alkaa kehittyä.Käy viikon kahden päästä uudelleen, niin saat varmuuden.Onnea odotukseen myös sinulle!

Vierailija

Itse kävin varhaisultrassa rv 6+6. Olin itse henkisesti varautunut lähinnä siihen, että kyseessä olisi kohdun ulkoinen, tuulimuna tms. En tiedä edes miksi niin kuvittelin, jostain syystä vaan tuntui, ettei kaikki ole niin kuin pitäisi.

No, saman tien kun ultran näytölle ilmestyi kuva, selvisi, että elämää sisälläni todella on, mutta yhden sijasta kaksi. Sykkeet näkyi kummallakin ja ruskuaispussit löytyi myös. Toinen tosin oli pienemmän näköinen ja lääkäri sanoikin, että on mahdollista, ettei toinen välttämättä näy enää np-ultrassa.Neuvolassa rv 11 kuitenkin kuului sykkeet yhä kummaltakin ja np-ultrassa porskutti kaksi saman kokoista omissa pusseissaan.Nyt eletään rv 15+2 ja yritetään henkisesti valmistautua siihen, että tulokkaita on kaksi. Tähän saakka kaikki on sujunut hyvin ja nyt vaan kovasti kuulostelen, josko kohta alkaisi liikkeitä tuntumaan. Varhaisultrassa itkin kyllä järkytyksestä, mutta nyt jo tuntuu siltä, että kaksoset on parasta mitä meille olisi koskaan voinut tapahtua.Toivon, että kaikki sujuu sulla hyvin! Tulehan kertoilemaan kuulumisia!

Voimia sinulle!Uusimmat

Suosituimmat