Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

minkä kokoisia junan makuuvaunut??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Lähdemme keskiviikkona yöjunalla lappiin. Meillä on makuuvaunu paikat (3 sänkyä). Lapset ovat 4v. ja 1v. meinasin että nukun itse pienen vieressä. minkähän kokonen se makuuvaunu ja sängyt on?? meillä on tietysti pari kassia ja matkarattaat mukana.Jos joku tietäis ja osais kertoa miten ton ikästen kanssa ottas junamatkaa varten mukaa ja miten mahtuu siihen " kopperoon" ???

Kommentit (2)

Vierailija


Ne ovat Nobelin arvoinen keksintö. Pikkuevästä, pillimehuja ja kaakaota, piirustusvälineet, korvalappustereot ja satulevyjä, kiva taulukuva ja tarroja jne.Hyttiin kyllä mahdutte, vaikka tilaa ei liikaa olekaan. Mahtuuhan sinne 3 aikuistakin. Sängyn leveys sitten onkin ongelmallisempi juttu. Eivät nimittäin ole leveitä. Jos ette mahdu samaan sänkyyn, nappaa yläsängyn patja lattialle pienimmälle ja tee " pesä" .Kaikki mahdolliset laukuthan kannattaa jättää matkatavaraksi, vaikka jotkut hyttiin raahaavatkin " puoli maailmaa" .

Vierailija

ja parikin viritystä kokeiltiin. Sängyt ovat hieman kapeampia minusta kuin tavalliset, ehkä 70cm leveitä. En ole tottunut nukkumaan lapsi kainalossa (eikä tyttökään ole), joten se vaihtoehto ei tuntunut hyvältä. Aluksi yritin panna tytön rattaisiinsa, mutta ei asettunut niissä oikein yöunille ahtauden takia, vaikka päikkäreitä vielä satunnaisesti niissä nukkui (ikää siis silloin vajaat 2v). Sitten pantiin rattaat ja kassit sängyn alle, ja laskosteltiin täkit lattialle patjaksi (oli kuuma, ei tarvittu kuin lakanat). Tässä tyttö lopulta nukkui, vaikka kuuma ja kolina jne. meitä häiritsikin. Miespuoliset nukkuivat ihan tyytyväisinä sängyissään, 4v pojalle oli se 3. täkki rullattuna patjan alle sängyn reunassa, ettei kierinyt sängystä pois.Makuuvaunuun mahtuu tosiaan lattialle rattaat avattuna tai esim. pinnasängyn patja, jos työntää tavarat sängyn alle. Mutta sitten hytti onkin ihan täynnä. Matkasänkyä mietin, mutta en uskaltanut kokeilla, ehkä meidän pienehkö sänky olisi mahtunut, ehkä ei. Ja sitten olisi ollut jo vaikeaa päästä ovesta ulos vessaan jne. Mutta jos lapset (ja vanhemmat) ovat hyväunisia, niin makuuvaunu on kätevä tapa matkustaa pitkiä matkoja.

Uusimmat

Suosituimmat