Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mikä on " etiikka" ja säännöt sellaisissa tapauksissa? Joudunko minä maksamaan ostajalle tuotteen hinnan ja se häviää sille tielleen?

Kommentit (8)

Sillä oli muutto marraskuun alussa. Panin paketin postiin lokakuun 29 päivä osoitteeseen, josta oli muuttamassa pois. Voihan olla, ettei ole hoitanut muuttoilmoitusta ajoissa.

koodin perusteella, missä paketti on menossa tällä hetkellä. Tietenkin fiksu myyjä laittaa heti myös s-postilla koodin ostajalle, jolloin ei itse tarvitse kytätä missäpäin paketti seilaa, ostajalla on paljon suurempi intressi siihen.Lisäksi jos paketti on hukassa, teet postiin katoamisilmoituksen. Odota siihen päätöstä noin 4 viikon kuluttua. Ja vasta sitten maksa puolet, jos ei tavara löydy tai jätät kokonaan maksamatta, jos et negapalaute ei mieltä vaivaa.Ja nyt ensi töiksesi ota valokuva ja laita s-postilla ostajalle siitä kuitista ja kerro, että olet aikeissa mennä heti pikimmiten postin luukulle tekemään katoamisilmoitusta. Kerrot ostajalle sitten sopivasti väliaikatietoja, että onko vastausta tullut tai ei. Tuollainen viikon välein on aika sopiva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat