Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

kaupoista. Ajattelin ottaa lihasoseet täältä mutta löytyykö hyvin hedelmäsoseita marketeista. Vaippoja oletan löytyvän... Kertokaa kaikenlaisia vinkkejä juuri ruokiin liittyen ettei tarvitsisi kahdeksi viikoksi kaikkea syömistä täältä raahata.

Kommentit (3)

Purkkiruokia kannattaa ottaa täältä mukaan niin paljon kuin matkatavaroihin mahtuu, sikäläiset olivat ainakin Playa Blancan suppeissa valikoimissa pelkkää hirveää, vihreää moskaa, ilm.pääasiassa hernettä. Poika ei niitä syönyt, enkä voinut haistettuani kyllä tarjotakaan. Toki yli vuoden ikäinen söi jo ravintolaruokaakin jonkin verran, joten ihan purkkien varassa ei oltu.Hedelmäsoseet ovat ihan ok, joskin kalliita. Erimakuisia kuin Suomessa, mutta ei välttämättä pahempia. Jugurttejakin syötin pojalle, olivat ihan hyviä nekin.Vaipat ovat kalliita, ja samoja kuin täältä ei kaikista paikoista löydy. Paikallisissa supermarketeissa oli pieniä, kalliita pakkauksia ja vaipat hajustettuja, voideltuja ja ties mitä. Toki ihan peruspampersejakin löytyy kun etsii. Meillä oli puoli paketillista Liberoja tungettuna joka väliin matkalaukussa, ja niillä pärjättiin koko reissu.Meillä ainakin matka meni kaikenkaikkiaan tosi hienosti, ja koko perhe viihtyi. Auto kannattaa vuokrata, saarella on paljon näkemisen arvoisia paikkoja!Isommissa marketeissa ei ole sen kalliimpia kuin Suomessakaan ja valikoimaa löytyy. Eri makuisia kuin kotimaiset sapuskat, melkein kaikissa mukana tomaattia ja hernettä. Sanakirja mukaan niin tiedät mitä purkissa on. Omalle 8 kk vanhana reissussa kelpasivat sikäläiset purkkiruoat hyvin. Kanarialla purkkiruokia myydään myös apteekeissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kielitaito hyvä eikä lapsella allergioita (eikä turhan nirso) niin varmasti pärjäät ottamatta omia eväitä. Mutta hedelmäsoseetkin on tosi erimakuisia kuin täällä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat