Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Kuinka yleistä on pettäminen parisuhteessa teidän mielestänne?

Vierailija

Oletko itse pettänyt, olet petetty? Tunnetko pareja, joissa jompikumpi/molemmat ovat pettäneet? Kuinka suhteet ovat jatkuneet?

Kommentit (11)

Vierailija

Huonommaksi tuntui menevän pettämisen jälkeenkin. Yksi pari erosi. Nuo muut näyttävät harrastavan itsepetosta. Menee muka paremmin mutta se on vain pintaa.

Vierailija

Toinen pari eronnut, toinen uudelleen yhdessä, vaikka nainen on siskolleen tunnustanut inhoavansa miestään.Minulla ja miehelläni on kummallakin pettämisen vastaiset näkemykset.

Vierailija

monet suhteet näistä mielestäni vakaita ja se tuntuu aivan uskomattomalle:( sanoisin että tuttavapiirissäni puolet pariskunnista pettää toisiaan. eikä se todellakaan aina ole se mies.

Vierailija

Lapsena luulin, että harvinaista, mutta nykyään vaikuttaa siltä, että tosi yleistä.Näyttää siltä, että useimmiten suhteet eivät siihen kaadu, mutta suhde ei kuitenkaan mikään kukoistava näytä olevan. Olen myös havainnut, että " varttuneemmilla" pariskunnilla on tosi usein jotkut ihan omat elämänsä, romansseja siellä täällä ja silti ns. vakaa elämä pitkässä suhteessa (monesti hankitun omaisuuden ja lasten yhdessä pitämä).Omassa suhteessani ei ole petetty.

Vierailija

niin paljon pettämisestä, että jättäisivät miehen c) ovat ottaneet miehen takaisin, antaneet anteeksi. Vähemmän tiedän pettäneitä naisia, mutta muutamia kuitenkin.

Vierailija

Näen työssäni vkl-öissä paljon pareja jotka eivät kuitenkaan ole pareja.

Ja itsekin olen pettänyt. " Miljoona" kertaa. Tosin en nykyistä miestäni.

Uusimmat

Suosituimmat