Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Laittaisitko lattialle parkettijäljitelmää olevan muovimaton?

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

Muovimatto on kestävä ja helppo pitää puhtaana, mitä laminaatti taas ei ole.Meillä on keittiössä laattalattia ja silloin kun muutettiin tähän halusi taloedustaja pitää täällä esittelyn. Kun tilaisuus oli lopussa tultiin paikalle, niin yksi rouva sanoi minulle, että ompa tosiaan hyvä muovimatto tuolla teidän keittiössä, näyttää ihan aidoilta laatoilta :-)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Kun mä kerran tietäisin sen olevan paremman ja arvokkaamman tuotteen muovinen halpa kopio, niin

kyllä se koko ajan kiusaisi ja ärsyttäisi mua. Ennemmin reippaasti muovin näköistä.
Ja toi ei kyllä pidä paikkaansa, kopio kyllä mutta ei halpa.(kestävämpää kuin parketti, koiran kynnet esim.). Meillä toi matto mitä lattiaan laitettiin oli neliöhinnaltaan kalliimpaa kuin laminaatti. Se on tammiparkettijäljitelmä ja siinä on 10 vuoden takuu. Niin ja eipähän tarvi sitä pelätä jos lapset kaataa lattialle vettä että se menee pilalle, laminaatti kun ei kestä märkää.

Vierailija

Nykyään on tosi hienoja muovimattoja, on lautalattian näköistä ja vaikka mitä. Sitten oli semmoisia tosi jänskiä kivilattian näköisiä muovimattoja. Ja sitten ne kirkkaat, värikkäät: tosi makeita tietyn tyyliseen kotiin.Tarkoitan siis sitä, että jos sen muovimaton laittaa niin on olemassa tosi tyylikkäitä vaihtoehtoja. Laminaattiakin on niin paljon haukuttu.

Uusimmat

Suosituimmat