Oletko Tempakka lähihoitaja????

Vierailija

Kirjoitustesi perusteella voin päätellä ettet ole sh, mutta lh kuulostaa sopivalta, jos olet saanut paikan HUS:ista? Oletko suuntautunut lastenhoitotyöhon?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Kaikkia seksuaalisia suuntautumisia edustavia henkilöitä on suunnilleen varmaan kaikissa töissä. Ja sitä tuskin tiedätkään, onko kätilösi, kaupan kassa, terveydenhoitaja, puhelinmyyjä, lakimiehesi jne. homo vai hetero tai jotain siltä väliltä =)

Vierailija

vain sitä, miten pääsen turvallisesti synnyttämään, kun taksikuskit kaahailevat. Homma hoituikin sitten kätsästi bussikyydillä muutamaa päivää ennen synnytystä =)On mulla jonkinlaista aiempaa kokemusta toimistotöistä, mutta en tee mitään järin vaativia hommia siellä. Kyllä mä silti uskon, että voit päästä vaikka toimistosihteeriksi, kunhan vain teet tarpeeksi hyvän hakemuksen ja vakuutat haastattelijan. Myös sitä kautta, että hakeutuu ensin vaikkapa tekstinkäsittelijäksi voi suht helposti päästä talon sisällä " vaativampiin" hommiin.

Vierailija

Ja kyseinen työ on tosi kivaa. Tiedän myös, että tekstinkäsittelijöitä on päässyt toimistosihteereiksi ja muihin vastaaviin hommiin sairaalaan, ilman erityisiä koulutuksia.

Vierailija

kuin toimistosihteeri ja työtehtävät ovat rajatumpia.Tekstinkäsittelijänä puran lääkäreiden saneluja - potilaskertomuksia, lausuntoja kelaan ja vakuutusyhtiöille, lähetteitä yms., kirjaan koneelle röntgen-passituksia ja vastaavia hommia.Osastosihteeri on enemmän sosiaalisesti tekemisissä itse potilaiden yms. kanssa.

Vierailija

mutta on aloittanut opiskelut vasta vuosi-pari sitten joten on kaukana valmistumisesta vielä. vähän ihmetyttää kyllä että koska HUS on alkanut opiskelijoita vakinaistamaan... vaikka hoitajapula onkin niin toimeen vaaditaan kuitenkin laillistettu hoitaja eli silloin täytyy olla jo valmistunut.Jospa tempakka onkin vakinaistettu keikkalaiseksi??

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat