Voiko täysimetyksellä oleva vauva nukkua läpi yön? Vai tuleeko se mahdolliseksi vasta soseiden myötä?

Vierailija

Tyttö on nyt 4kk2vk ja täysimetyksellä. Herää noin 4/yössä. Onko toivoa kokonaisista öistä vasta sitten jos aloitan kiinteiden syöttämisen?

Kommentit (9)

Vierailija

Ja siis ihan tosi vauvoina ;)

Kolmas sitte kosti muidenki puolesta ja tissitteli kai 10kk asti JOKA yö. Pahimmillaan ehkä 4-6 krt/yö. (haukotus)

Vierailija

usein pahimpien yöheräilyjen aika tulee puolenvuoden-11kk iän tienoilla, kun vauva opettelee liikkumista, maailma avartuu ja jännät uudet jutut alkaa tulla uniin, tulee eroahdistusta ym ym. Soseetkaan eivät välttämättä paranna unia, vaan esim allergisella lapsella voivat tehdä niistä entistä risaisemmat.

T: pahanilmanlintu :)

Vierailija

mutta välillä on öitä jolloin herätään tunnin välein ja ollaan " koomassa" .Esikoinen taas heräili 2 tunnin välein ekat 9kk. ja senkin jälkeen nukkuu max. 7h. nyt on 6v.

Vierailija

jos " koko yöksi" nyt voi sanoa klo 24-05 välistä aikaa... mutta molemmilla pikkuhiljaa yöt alkoivat mennä risaisemmiksi ja lopulta on päädytty siihen että heräilyä on ollut puolen tunnin/tunnin välein. kiinteistä ei ole ollut paljoakaan apua, ikävä kyllä.keskimmäistä huudatettiin unikoululla 8-kuisena, kuopus on nyt 5-kuinen ja jonkinsortin unikoulua on aloiteltu parina yönä, mies juuri huudattaa vauvaa yläkerrassa :((( toivottavasti tästä on apua, yöt on menneet ihan mahdottomiksi kun vauva herää 30min-45min välein ja vaatii rinnan suuhunsa jotta taas nukahtaa...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat