voiko imettävä äiti syödä aurajuustoa?

Vierailija

niin ja jos joku viitsii laittaa et mitä imettävä ei voi/eikä kannata syödä?

Kommentit (5)

Vierailija

Vasta sitten jos lapsi kovasti oireilee, niin sitten lähdetään välttämään jotain ruoka-aineita.Huomaahan sen itsekin jos vauva esim. saa ilmavaivoja joka kerta kun olet syönyt vaikka sipulia tai kaalia, niin sitten voi vähentää sitä kunnes vauvan masu kestää.Lääkkeiden käytön kanssa on rajoituksia, tosin ei yhtä paljon kuin raskausaikana.Alkoholiakin voi jonkin verran juoda ja tupakkaa voi polttaa.

Vierailija

Raskaus ja imetys on ihan eri juttuja, imettäessä verenkierto ei ole yhteinen, äidillä ja lapsella.Joitain kaloja kannattaa vältellä, esim. haukia ei pitäisi imettäessä syödä, luin juuri (olen kyllä itse syönyt), kun tuo meidän meremme on jo niin saastunut, että kaloissa on paljon myrkkyjen jäämiä. Toisaalta kala on terveellistä, elin sen kanssa kannttaa olla tarkkana, mutta kuitenkin syödä kalaa.Muuten ei ole mitään ruokarajoitteita. Mutta monet aivan vastasyntyneet reagoivat, jos äiti on syönyt esim. kovin mausteista ruokaa tai juonut paljon kahvia.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

iso kiitos kaikille vastanneille. lähden tästä herkuttelemaan aurajuusto pizzalla, jota himoitsin koko raskausajan=)
ei se ollut kielletty raskausaikanakaan... Mikäli et laita aurajuustoa uunittamattomana... listeriavaara häviää kun se kypsyy

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat