5kk:s koko galluppi

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä poika nyt siis 5kk(ja muutaman päivän) ja pituutta tullut

jo komeat 67,5cm(52cm) ja painoakin 7660g(3840g).Rintamaidolla on.

On kuulemma painon suhteen hieman alakäyrällä. Mites muut 5 kuukautiset ovat kasvaneet.

Kommentit (10)

Vierailija

oli 5 kk neuvolassa 65,5 cm ja 7910 g. Eli painokäyrällä +10. Senkin sanottiin olevan täysin normaalia rintalapsille ja paino kuulemma tasaantuu liikkeelle lähdön myötä. Eli melko paljon vaihtelua beibeille sallitaan, näemmä.

Vierailija

ja tässäpä meidän tytön mitat:Pituus 69 cm (51 cm)

Paino 7800 g (3720g)

Pipo 44 cm (34,5 cm)Pituus menee yläkäyrällä vaikka viime neuvolakäynnin jälkeen olikin tullut pituutta vain sentti. No viimeksi olikin tullut huimat 6 cm. Painoa oli kertynyt viime käynnistä vain 470 g ja oli alakäyrillä kuten viimeksikin mutta kun tyttö on iloinen ja pirteä niin eipä neuvolantädillä ollut asiasta mitään huomautettavaa. Kiinteitä syödään meillä 2 purkkia päivässä ja maitoa menee korvikkeen + rintamaidon muodossa ihan mukavasti mutta ilmeisesti jatkuva heiluminen ja jumppaaminen vie niin paljon energiaa, että paino ei kauheasti nouse.Tällaista meillä. Arki menee ihan mukavasti, kunhan vielä tuo pieni nukkuisi yönsä kunolla.

Vierailija

4,5 kk ikäisenä 69 cm ja 7140 g ja pelkällä rintamaidolla mennään. Neuvolatädin mukaan täysimetetyillä lapsilla on ihan normaalia/sallittua, että painonkehitys hieman notkahtaan tässä vaiheessa, jos katsotaan käyriä. Tarvetta lisäruokintaan ei kuitenkaan ole, jos lapsi tulee rintamaidolla kylläiseksi eikä nyt ihan tunnin välein syö.

Vierailija

Pojan mitat:8150g (2930g)

67cm (47.5cm)

44cm (34.5cm)Onneksi ei ollut enää paino noussut kilon kuukausitahdilla. Terkka kirjoitteli, että tomera poika, hyvin kehittynyt, kasvaa hyvin, kääntyy... Omena ja porkkana piti jättää ruokavaliosta kokonaan pois, kun ilmeisesti jompikumpi tai molemmat aiheuttavat allergiaa. Soseita on syöty kaksi kuukautta ja nyt voisi ottaa mukaan joko viljat tai sit lihan. Päätimme kokeilla ensin viljoja, joista aluksi kauraa. Muuten meillä menee hyvin - kovasti nauretaan, kainalot kutiaa, höpötellään ja seurataan, mitä muut touhuavat. Nyt lähdetään asentamaan turvaistuinta autoon, kun on tuo kaukalo jo aika ahdas.pike ja poitsu

Vierailija

Just oltiin viime viikolla 5kk neuvolas!! Mittaa oli 70,5cm ja painookin kivasti 9250g!! Että iso poika ollaan :) Nyt jo konttausta kovasti harjotellaan... hih.. :)

Vierailija

64,5cm ja 6890g ja kuulemma hienosti mennään 0-käyrällä.korviketta ja kiinteitä syödään. vielä ei käännytä ku kyljelleen mut kaikki aikanaan. nyt kiinnostaa vaan lelujen pureskelu.

Vierailija


oli peräti 75 cm 5-kk neuvolassa ja painoa oli 8,7 kg. Pituus menee siis kaikkien käyrien yläpuolella, mutta lähtötilannekin oli melko huima eli 58 cm.Mielenkiinnolla odottelen, milloin pituuskasvu alkaa hidastumaan. Nyt on ollut tasaisesti 3 cm per kk. Täysimetyksellä.KirsikkaX

Vierailija

pituus 64(48)

paino 7490g (3260)kuukauden ollut pullolla tyttö kun ei tissi enää kelpaa kuin illalla.meillä tyttö ryömii jo vähäsen, ja jokeltaa erittäin selviä tavuja. neuvolassa täti sanoikin että tytön kehitys vastaa osiltaan puolen vuoden ikäisen kehitystä.nyt ollaan oltu kipeinä,tänään varmaankin lääkäriin. hampaita ei vielä ole,mutta tulossa,alaien on tosi turvonnut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat