Ristiäisten kiitoskortti

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olen tekemässä ristiäisten kiitoskortteja valokuvalla mutta pää aivan tyhjä että mitä siihen pitäisi kirjoittaa. Ainut mitä mieleeni tulee on Kiitos muistamisesta ristiäispäivänäni pv,kk,vvvv ja nimi alle.

Olisiko teillä luovempia ideoita tekstiksi? Vinkkejä kaipailen.

-kiitos

Emmi

Kommentit (4)

Vierailija

Ostin Tiimarista valmiita sinisiä (poika) aukollisia kaksiosaisia korttipohjia, kiitos-tarroja, läpinäkyväpohjaisia nalle-tarroja ja hopeatussin. Liimasin sisäosaan kuvan niin että näkyy aukosta ja kanteen kiitos-tarran. Sisäpuolelle kirjoitin pojan nimen ja syntymäpäivän (sukulaiset ja ystävät muistavat näin varmasti oikein syntymäpäivän), eli s. pv. kk. vuosi. Vielä pari nalletarraa koristeeksi ja valmista tuli. Ei vienyt paljoa aikaa joten tein ristiäisvieraiden lisäksi kortit kaikille vauvan syntymää muistaneille.

Vierailija

tekstiksi laitoin kuvan alle:

On jalkojeni juuressa, melkein koko maailma....

Kiitos muistamisesta!

(nimi)en laittanut edes päivämäärää, koska lähetän kuvia myös niille meitä muistaneille, jotka eivät olleet ristiäisissä.On jalkojeni juuressa......on kappaleesta Milli menninkäisen laulu.

mun isommat tytöt soitti sen ristiäisissä pianolla, mutta tuskin vieraat osaavat sitä siihen yhdistää. Laulu jatkuisi näin....tuulta vasten korkealle nouse lintunen, älä liian kauan pesi, vaan nouse siivillesi ja katso sieltä maailma, seikkailu odottaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat