Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meillä on kolmas tulossa ja en oo kertaakaan tehny tuota isyyspakkausta mut nyt haluisin tehä ja sellasen mistä ois iloa myös kahdelle vanhemmalle lapsellekin ovat kaks ja kolme vuotiaat eli mitäs keksisin sinne pakkaukseen?

Kommentit (4)

mutta tarkoituksella olen tekemässä sellaista pakkausta missä on myös sisaruksillekin jotain koska ajattelin että mies ja isommat lapset saavat sen paketin silloin kun olen vielä sairaalassa ja että siellä ois jotain kivaa tekemistä heille yhteiseksi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laita niille pienemmille sisaruksille paidat joihin kirjotat kangastussilla " isoveli" tai " isosisko" tai jotain vastaavaa..Sitten jos laitat jotain miehen herkkuja pakkaukseen niin vastaavasti voit laittaa lasten herkkuja!Ja jotain yhteisiä leluja; vaikka kylpyyn ankkoja tai jos sisarukset osaa lukea niin kirjoja -tai voihan niitä muutenkin isommat sisarukset " lukea" pikkuselle..Kaikkien paketit voi vielä laittaa vaikka ensin erikseen ja sitten koota ne kaikki paketit samaan isoon koppaan. Tai jokasen paketin vois piilottaa omaan paikkaan ja kirjottaa vihjeen mistä paketit kukin löytää tai sen ison paketin..Ja ei kun mietintämyssy päähän pakettiin voi laittaa mitä vaan ja upeetahan se on muistaa aikasempiakin lapsia! =)

eihän äitiyspakkauksessakaan oteta huomioon vanhempia lapsia..Tämä siis ihan ystävällisellä mielellä, jotta saat kiteytettyä ajatuksiasi hieman. &hearts

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat