Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oireiden katoaminen ja mahdollinen selitys

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kysyn henkilön puolesta joka ei pääse koneelle, mutta haluaa tietää:Viikot nyt 5+4.Plussatessa oli vähäisiä oireita menkkojen poisjäämisen lisäksi. Hieman rintojen aristusta, mutta ei mitään etomista. Plussa on todettu 4+3 ajankohtana. Oireet jatkuivat pari päivää, mutta katosivat sitten kokonaan. Nyt eilen eli viikkoa myöhemmin, on kuumotusta ja hyvin vähän rintojen arkuutta. Viittaako oireiden katoaminen tuulimunaan? Veriarvo hcg oli 262 silloin, kun viikkoja oli 4+4. Eli normaali.Entä pitääkö lämpöjen olla yhä yli 37? Jos on laskenut normaalitasolle, viittaako se alkavaan keskenmenoon? Ultra on vasta tulevana perjantaina. Tiedossa on, että kun menkat ovat juuri myöhästyneet, sitä seuraavina päivinä hcg pitäisi olla 100-200. Viikkoa myöhemmin arvon pitäisi olla 1000-2000, eli suurinpiirtein nyt. Voisiko ensin tulleet oireet olla vaan elimistön ilmoitus, että nyt on hormooniarvot hieman liikahtaneet, ja sitten elimistö olisi heti tottunut siihen, kun ei oireita. Ja nyt kun viikkoa myöhemmin on sitä kuumotusta, olisiko nyt noussut seuraavalle tasolle, eli hcg 1000-2000, ja siksi elimistöltä tulisi taas reaktio? Voisiko tämä selittää oireiden katoamisen?Pitääkö paikkansa, että tuulimunaan liittyy tihkuttelua?Onko kellään ololut oireita ensin rv 4+ ja sitten kadonneet, mutta silti normaali raskaus+

Kommentit (3)

Vierailija

Kertokaa vaan lisää, tuulimunaoireet kiinnostavat, ja r-viikot oireisiin nähden. Kuinka pian km on tullut oireiden häviämisestä? Onko veriarvot olleet normaalit ennen sitä vai alunperinkin alhaiset?

Vierailija

Hankala näin selvittää mistä on kyse, oikeastaan se selviää vasta sitten ultrassa. Itselläni on ollut raskauksissa (3kpl) tosi erilaisia oireita, mutta yleensä aika lieviä. Tällä kertaa niitä ei ollut juuri ollenkaan edes. Ensimmäinen raskaus päättyi keskenmenoon rv 8 ja silloin oireet kyllä katosi, tosin on ihan tavallista että oireet jossain vaiheessa katoaa joka tapauksessa, milloin, se on yksilöllistä.Tuulimuna voi oireilla tihkuttelulla, samoin keskenmeno, mutta sitä saattaa olla myös ihan normaalissa raskaudessa, mulla sitä on ollut joka kerta. Eka oli km, tokalla kertaa verenvuodon aiheutti istukka joka oli lähellä kohdunsuuta, nyt kolmannella kertaa uskon (ei varmaa tietoa) että vuodon aiheutti osittainen keskenmeno. Myös normaalien menkkojen aikaan voi vuotaa, siksi en ekalla kertaa älynnyt olevani raskaana kun näytti että menkat alkaa.Eli, en valitettavasti osaa sanoa selitystä, kaikki voi olla ok, mutta onhan se mahdollista ettei. Mutta vaikka se on vaikeaa, niin ei kannata murehtia ennen kuin siihen todella on aihetta, nyt ei toistaiseksi vielä. Vain aika voi näyttää mikä tilanne on.

Kaverillesi vaan kovasti jaksamista ja kylmiä hermoja!

Uusimmat

Suosituimmat