Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kuka on toi vanha lyhyt naislääkäri EKKS-n ultrassa?

Kuka on toi lääkäri? Kokemuksia? Aamulla kävin ultrassa ja tuli oman kaksosmahan kanssa todella huono olo, hapenpuutetta, hengitysvaikeuksia...Lääkäri sanoi, että nouse vaan istumaan, minkä jälkeen käänsi minulle selän, jos ei olisi ollut miestä mukana, olisi käynyt aika pahasti kun pyörryin. Mitoista/painoista kun kyselin oli kuulemma kaikki normaalia, ei mitään selityksiä!

Kommentit (2)

ylilaakari...Kavin myos samaisessa sairaalassa ultrassa eri paikan ultrasta oli kyllakin kyse...(kainalon patti). Taytyy sanoa etta kuvauksesi laakarista sopisi minunkin laakariini. Han oli erittain kovaotteinen eika valittanyt miten hankalalta asento minusta tuntui, vaikka siita kerran hanelle mainitsin.

En tiedä kuka tuo henkilö oli, mutta mulla on vastaanvanlainen kokemus. Kävin useasti TAYSin äitiyspolilla seurannassa, ja siellä ultrissa kaikki meni aina hienosti. Ultraavia lääkäreitä oli kyllä useampia, mutta kaikki hoitivat hommansa kuten kuuluukin. Kerran sitten jouduin paikallisen terkkukeskuksen ensiapuun ultraan, ja huh huh! Kävi samanlailla kuin sulle . Pyörrytti, silmissä pimeni ja jouduimme 2 kertaa keskeyttämään ultrauksen. Join välillä vettäkin. En olisi ikinä uskonut, että ultrauskin voi olla niin epämiellyttävää. Tämän jälkeen minut ultrattiin taas kontrolleissa monta kertaa TAYSissa, eikä kertaakaan käynyt enää noin. Vika on ultraajassa? Tai makuuasennossa tms...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat