Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ISÄNPÄIVÄ -lahja PINO! Kaikki ideat tähän!!!!!!

Vierailija

Noniin, isänpäivä taas tulollaan.. Nyt kaikki mattimyöhäset (minä mukaan lukien) syövät jo kynsiään, kun mitään ideoita ei ole ja isänpäivä kolkuttaa jo ovea... Laitetaanpa nyt kaikki ideat tähän... mielellään tietysti sellaiset, joiden toteuttaminen vielä onnistuu aikarajan puitteissa... Eli ei mitään, minkä tilaaminen vie muutamia viikkoja...

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Olen lukenut koko hänen tuotantonsa ja on ihan järkyttävää, miten hän " asiantuntijan" roolissaan pelkistää ja mustavalkoistaa asiat eikä perustele väittämiään. Esittää tosiseikkoina " Näin se on" , vaikka asiat eivät todellakaan ole niin. Minusta olisi ihan OK, että hän kirjoittaa kirjoja, kunhan viitsisi perustella mielipiteensä eikä esittää niitä ylhäältä käsin totuuksina.

Vierailija

suomalaisesta kirjakaupasta lasten satukirjan, jonka nimi oli: Miksi isä on tärkeä? Ovat saaneet lapsen kanssa sitä yhdessä lukea. Suloinen kirja, joka kertoo kilpikonnaisästä ja lapsesta :)

Vierailija

Tilasin Juoppohullun päiväkirjasta viimesimmän osan eli Vaippaihottumaa.. Kirjaa saa kai myös kirjakaupoista..=)

Ja koska isi on kova kattoo Simpsoneita, niin h&m.ltä Homer sukat, joissa lukee: best dad in the house..

Vierailija

DVD-taltioinnin Eppu Normaalin Tampereen stadionkeikasta. Oltiin kattomassa ja oli aivan mahtava kokemus. Ja eiköhän se löydy jostain marketista.

Vierailija

Anttilasta kait käyn sitä katsomasta, tai oiskohan Seppälässä tms.

Omalle isälle ostan ehkä muutaman " raaputusarvan" kun tykkää rahapeleistä ja kaikkea muuta hänellä jo on. Eiköhän ne arvat tuolta R-kiskalta tai veikkauspisteestä löydy.

Vierailija

Vaikutti minusta tosi hyvältä kirjalta, laajasti hyvää tietoa mm. poikien kasvusta, kehityksestä sekä erilaisista poikien arkielämän ilmiöistä. Harmi kun on jo paketissa niin olisin laittanut sinulle tietoa vähän kattavammin...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat