Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

olisiko hyvä nyt levetä mahdollisimman paljon ja ottaa rennosti. Vai harrastaa ja touhuta normaalisti.

Kommentit (6)

Ihan normaalisti kotona ollaan, 7kk esikoista hoitelen. Kahdessa edellisessä raskaudessa samaa vaivaa, ensimmäinen päätyi sitten keskenmenoon ja toinen pieneksi pojaksi.Kun silloin neuvolasta kyselin sanoivat ettei mitään voi tehdä. Jos itseä kovasti huolettaa niin yksityiselle ultraan, mutta jos on kesken mennäkseen niin sitten menee. Eli ihan normaalisti voi oman olon mukaan olla, ei varmaan mitään kovin raskasta tai repivää kannata ruveta hommailemaan...Mutta siis todella yleistä tämä vaiva eikä kannata suotta huolestua. Poikaa odottaessani rv 12 vaiheilla oli runsasta kirkkaanpunaista vuotoa ja silti kaikki meni hyvin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuhruvuoto on ihan normaalia ja jopa tavallista eikä se enteile mitään keskenmenoa! Herraisä, jos keskenmenon saaminen olis näin yksinkertaista, ei kai kenenkään tarvis tilata aikaa aborttiin!!?? sh

En kyllä paljon olisi voinut levätäkään, kun 1 vuotiasta hoitelin. Liikuntaa en kyllä harrastanut muuta kuin kävelyä, kun en ylensäkään sitä harrasta. Tuhrua kesti 8 viikkoa ja lopulta loppui.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat