Seuraa 

Kommentit (4)

Meidän keskimmäinen poika joka on nyt 8v reagoi kotimaisiin viljoihin ja eritoten vehnään juuri päänahan kutinalla ja välillä päähän putkahteli sellaisia verirakkulan näköisiä pattejakin :(

Tilanne parani huomattavasti kun kaikki viljat jätettiin pois. Meidän poika oli silloin 1,5 vuoden ikäinen kun oireet päänahassa olivat rajuimmillaan.Sitten tietty jos käytät lapselle jotain pesuainetta tai shampoota niin nehän myös voi aiheuttaa päänahan ongelmia.

Meillä tämä samainen poika käyttää vielä tänäkin päivänä kampaamosta saatavaa Bio+ Shampoota joka on hajusteeton ja tarkoitettu juuri niille joilla on ongelmia päänahan kanssa. Ei siis se tavallinen ruskea Bio+ pullo vaan valkoinen jossa sininen teksti ;)

lähti siis liian aikasin...

elikkäs meillä on 11kk ikäinen poika.joka on atoopikko ja allerginen lapsi!

mua huolestuttaa hänen päänahkansa.nimittäin se on aina aika pahan näköinen.hän raapii sitä jatkuvasti ja aina pitää olla kattomassa ettei hän sitä raavi.yöt nukkuu hanskat kädessä ettei pää ole aamulla ihan verillä.

en ymmärrä mistä toi johtuu? meillä on ollut hankalaa ihon kanssa ja tuntuu ettei eteenpäin päästä vaikka ruoka aineet on karsittu minimiin. meidän pojalla ei pitäisi olla muuta kuin maito ja muna allergia mut ei silti vielä syödä kuin viittä eri ruokalajia koska iho on aina melkein huonona.

nyt mä alan epäilee sitä maitoo joka on nykyään nutri-junior! ennen sitä oli peptidi tutteli mut se ei kyllä sopinut ollenkaan.

tuntuu ettei päästä ikinä ihon kanssa kuntoon ja koko ajan joutuu työntää kortisonia iholle!

tuntuu ettei elämässä ole muuta miettimistä kuin se et miten poika tänään voi? en tiiä miten homman kaa etenis! ja paraneeko hän ikinä!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

poika nyt 12kk ja meilläkin oli vielä hetki sitten pahoja ongelmia päänahan kanssa, raapi niin että verillä oli monena päivänä. Saimme lääkäriltä ohjeita laittaa päähankaan ihan öljyä (mikäsennniminytonkaan.. kääk.. Ceridal?) tai sitten ihan Sibikort-kortisonivoidetta. Saimme myös hydrokortisonia nestepullossa jota kokeilimme. Kaikkein parhaiten meitä auttoi Sibikort. Meidän pojalla vaan on niin paksu tukka että oli ihan järkyttävää hieroa sitä voidetta päänahkaan. Teimme tätä ehkä viikon tai puolitoista joka ilta ja sillä lähti helpottamaan. Mutta meillä oltiin kyllä eliminoitu kaikki muut allergisoivat aineet pois sitä ennen.

eli meidän ruokavalioon kuuluu bataatti,possu,mustikka,vadelma ja riisi ja maitona nutri-junior. pojan ei pitäisi olla testien mukaan millekään allerginen mut silti iho pahana aina välillä.

hyvä puoli tässä on se et näköjään mitä enempi tulee ikää niin ihottuma siirtyy.nykyään poika reagoi suurimmaksi osaksi kasvoissa ja jonkun berran taipeissa.mut muuten iho on suurimmksi osaksi sileä ja hyvä.

mietin vaan et johtuisko noi punoitukset ja pienet näppylät vain atopiasta vai aiheuttaako jouku noista ruuista vielä allergiaa?

poika on saanut kyl paljon muitakin ruokia mut nyt ollaan jouduttu karsii enempi ja enempi pois jotta selviis mikä aiheuttaa tota...

hankalaa on.onneksi tänään taas lääkäri!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat