Vierailija

joka auttaisi meitä lapsi perheitä kriisin sattuessa?esim.tälläisessä tapauksessa kun vaikka koti on palanut ja kaikki mennyt...eli ideana olis jotain sinnepäin että siltä alueelta aina missä perhe asuu kerättäisiin lahjoituksia ja joku sitten toimittaisi ne sitten eteenpäin perheelle.samalla tavalla siis kuin tässä tempakan: apukampanja ketjussajärjestön perustamiseen tarvitaan vähintään 3 henkilöä ja perustaminen maksaa 60¿kiitos vastauksista :)

Kommentit (19)

Näissä järjestöissä vaan tulee ongelmaksi lupa-asiat ja muu byrokratia. Rahaa ja muita avustustarpeita ei saa ihan tuosta vaan alkaa keräilemään, eikä niitä ilman veroseuraamuksia myöskään tuosta vaan kenellekään lahjoittaa.Ideana kaunis, lähtisin heti mukaan, jos vaan joku viitsisi selvittää tuta byrokratiakuviota.

Kun kyse on vanhasta tavarasta joka lahjoitetaan pois eikä toiminnalla haeta taloudellista hyötyä. Eikä siinä raha juuri liiku. Kyllähän sitä voipi soittaa tai mailata ja kysyä, esim. vauvakassi-aktiiveilta. Lähtisin kyllä mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tässä alkais olemaan jo se tarvittavat 3 ihmistä :))nyt siis tempakkaa huhuilen :)

oletko jo kerennyt kattelemaan noita juttuja? ja vieläkö oisit kiinnostunut?t:krisse

vapepa alaosastona auttaa. henkistä tukea, majoitusta ja avustusten keräämistä. ottakaa yhteyttä spr:n jos kiinnostaa.t. yksi vapepalainen

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat