Mitä tässä nyt tekisi?

Vierailija

Ekaluokkalaiseni tuossa valitteli että kolmikko on hajonnut.Eli kolme lasta samalta kadulta ja on sovittu vanhempien kanssa että menevät yhdessä kouluun koska matka aika pitkä.,no nyt on sitten tytär lykätty sivuun tästä kolmikosta ja sydäntä särkee katsella kun tyttö joutuu yksin menemään ja on allapäin.

Olenko jotenkin ylisuojeleva jos kysäisen niiden muiden vanhemmilta että onko siellä ollut puhetta riidoista ym?

Mitäs tässä tekis,ootelenko vaan että tyttö hajoaa tai muut taas ottavat mukaan vai mitä?

Kommentit (2)

Vierailija

Minulla oli naapureissa 2 tyttöä, joiden kanssa olin alaluokilla kaveria. Tosi, tosi harvoin olimme kaikki kolme kimpassa. Yleensä joku oli ulkopuolella ja kaksi siis leikki ja meni kouluun kahdestaan, kolmas oli yksin. Lähes vuoroviikoin vaihtui se ulkopuolinen. Taisi olla joskus joku pidempi pätkä että sovimme olevamme kaikki kolme kavereita, mutta ei se pidemmän päälle onnistunut.Ihan tasapainoinen ihminen olen nyt aikuisena :) Vaikka siis jouduinkin joskus tästä kimpasta sivuun. Toki voit yrittää jutella tyttöjen vanhempien kanssa, mutta siitä voi olla tytöllesi myös enemmän haittaa kuin hyötyä (ts. toiset tytöt ottaa sinun lapsesi vain säälistä mukaan ja tekevät sen tytöllesi selväksi). Sinuna kannustaisin tyttöäsi katsomaan, jos luokalla on muita kivoja tyttöjä, joiden kanssa olla koulussa ja mennä sen koulumatkan reippaasti yksin.

Vierailija

No,toivotaan että menee taas tämäkin vaihe ohi.On vaan kurjaa katsoa tytön pahaa mieltä.Sanoinkin aamulla että se on muiden menetys jos ei halua olla sun kanssa.Ja että aina löytyy joku toinen kaveri.

Yksin se sitten lähti kouluun ja näytti hyvin mielin sen tekevän.Koulussa kuitenkin sillä muita kavereita.Täällä ei vaan hirveästi asu muita,metsän keskellä melkein asutaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat