Vierailija

mutta ajattelin aloittaa maistattelun tänään.

Sivut

Kommentit (26)

Perunaahan ne nlassa tyrkytti mutta en nähnyt yhtään syytä sillä aloittaa vaikkei ehkä vatsavaivoja niin herkästi olisikaan tullut kuin pienemmille (olivat 6½kk ikäisiä) mutta perunan suuri tärkkelyspitoisuus aiheuttaa niitä kuitenkin usein ja onhan se aika mautontakin apetta. Maissi taisi olla toinen, persikka, parsakaali, kana, possu, aprikoosi, mustikka, lohi, kesäkurpitsa, porkkana.

Bataatti on hellä vatsalle, maukkaan makuinen ja ravintoarvoiltaan oikein hyvä eikä kärsi pakastuksesta kuten peruna.

Vastoin kaikkitietäviä tuttujani ja neuvolan terveydenhoitajaa, nyt 3 vuotias lapsemme syö aivan kaikkea, eikä ole erityisemmin makean ystävä. Jos vauva vierastaa perunaa ja porkkanaa, antakaa jotain hedelmää tai marjaa. Pottua saa sitten purra lopun elämää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me annettiin hedelmäsoseita ensin kuukauden verran ja sitten kasviksia.Ei haittaa mitä antaa kunhan antaa sellasta joissa ei aluksi ole montaa eri ruoka-ainetta niin saadaan nopeasti huomattua JOS joku tekee allergiaa.

Vierailija:

Lainaus:


Maissille yliherkkiä on kuulemma todella harvassa.
Yhdysvalloissa nimittäin varoitellaan antamasta pienille vauvoille maissia, koska se on siellä kaikkein eniten allergiaa aiheuttavien listalla. En tiedä voisiko sillä olla jotain vaikutusta, että Yhdysvalloissa syödään maissia paljon enemmän kuin täällä.

että se on geenimanipuloitua, niin saattaa panna lapsen ylikierroksille, ja pian sinullakin on adhd lapsi ja pääset ihmettelemään mistä se johtuu.

tuo porkkana on vähän makeamman makuinen, joten maistuu useille vauvoille paremmin kuin pelkkä pottu.

Minua neuvoi nlan th aloittamaan tuolla pepo-soseella.

maistunut. Sitten annoin peruna-porkkana-maitomössöä. Perunaa enemmän kuin porkkanaa. Tämä upposi hyvin.

Nyt jos lähtisin aloittelemaan, niin varmaan bataattia tarjoaisin ekaksi.

Minusta maissi itse tehtynä jotenkin kökköä ja meillä ainakin maissivelli kovetti mahaa.

Kaupansoseista ei ole kokemusta.

Eli jos noista kahdesta pitää valita, niin porkkana. Maistuukin paremmalta. Perunassa tosiaan on niin paljon tärkkelystä, että se sulaa huonosti ja aiheuttaa siten helposti vatsavaivoja. Joku jo mainitsikin että monissa maissa perunaa ei suositella alle vuoden ikäiselle ollenkaan.Itse aloitin riisillä, eli tein täysjyväriisijauhoista puuroa. Siihen sitten voi laittaa vähitellen lisukkeeksi ihan mitä tahansa: hedelmiä, marjoja tai vihanneksia, lihaa tai kalaa. On samettisen sileää ja miedon makuista.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat