Mitä kiinteää ruokaa annoit vauvalle ensin? Pähkäilen perunan ja porkkanan välillä. Ikää 5 kk

Vierailija

mutta ajattelin aloittaa maistattelun tänään.

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Perunaahan ne nlassa tyrkytti mutta en nähnyt yhtään syytä sillä aloittaa vaikkei ehkä vatsavaivoja niin herkästi olisikaan tullut kuin pienemmille (olivat 6½kk ikäisiä) mutta perunan suuri tärkkelyspitoisuus aiheuttaa niitä kuitenkin usein ja onhan se aika mautontakin apetta. Maissi taisi olla toinen, persikka, parsakaali, kana, possu, aprikoosi, mustikka, lohi, kesäkurpitsa, porkkana.

Bataatti on hellä vatsalle, maukkaan makuinen ja ravintoarvoiltaan oikein hyvä eikä kärsi pakastuksesta kuten peruna.

Vierailija

Vastoin kaikkitietäviä tuttujani ja neuvolan terveydenhoitajaa, nyt 3 vuotias lapsemme syö aivan kaikkea, eikä ole erityisemmin makean ystävä. Jos vauva vierastaa perunaa ja porkkanaa, antakaa jotain hedelmää tai marjaa. Pottua saa sitten purra lopun elämää.

Vierailija

Me annettiin hedelmäsoseita ensin kuukauden verran ja sitten kasviksia.Ei haittaa mitä antaa kunhan antaa sellasta joissa ei aluksi ole montaa eri ruoka-ainetta niin saadaan nopeasti huomattua JOS joku tekee allergiaa.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Maissille yliherkkiä on kuulemma todella harvassa.
Yhdysvalloissa nimittäin varoitellaan antamasta pienille vauvoille maissia, koska se on siellä kaikkein eniten allergiaa aiheuttavien listalla. En tiedä voisiko sillä olla jotain vaikutusta, että Yhdysvalloissa syödään maissia paljon enemmän kuin täällä.

Vierailija

että se on geenimanipuloitua, niin saattaa panna lapsen ylikierroksille, ja pian sinullakin on adhd lapsi ja pääset ihmettelemään mistä se johtuu.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat