Mä en saa smartballseja kivuttomasti sisään millään :(

Vierailija

Ostin just smartballsit, ja eilen kokeilin. Ei menneet sisään kuin kauhean ähellyksen tuloksena (n.10min yritin laittaa niitä), ja silloinkin piti käyttää kilo liukkaria ja maata selällään. Onko nyt todettava että kuulat on mulle liian isot, ja hankittava pienemmät? Tuntuis äkkiseltään että jos jatkan tuota että työnnän ne puolipakolla sisään, niin värkki vaan löystyy eikä kehity..Sanokaa joku jolla on näistä enemmän kokemusta!

Kommentit (13)

Vierailija

pitää niitä tunkea itseesi, ihan totta, mene katsomaan peiliin ja kysy mikä minua vaivaa? Ei mainoksiin pidä uskoa, ne vaan haluaa sun rahat. Ja nimi jo kertoo kaiken" smart" balls, ihan totta, mene tekeen jotain järkevämpää.

Vierailija

Itsellä ei kokemusta noista smart balleista, mutta suosittelen lämpimästi semmoisia suikulan mallisia kuulia (ei pyöreitä), ennen sai ainakin Instruista!

Niitä on muistaakseni 4 tai 5 eri kokoista kuulaa siinä rasiassa ja pienemmällä voi aloittaa!

Vierailija

Jostain luin myös, että fysioterapeutit suosittelevat nimen omaan pikemmin näitä suikulan mallisia kuulia, koska kun emättimen seinämät on poimuisia, niin pyöreät pallot pysyvät helpommin ilman lihastyötä niissä poimuissa. Mutta suikulan mallisia täytyy todella lihaksilla puristaa, että pysyvät ja samlla lihakset siis saa harjoitusta.

-7-

Vierailija

Ja 2 kertaa olen synnyttänyt. Ja alle vuos viimeisimmästä synnytyksestä oli, kun kauhistuneena lueskelin niistä. Tuskin se pimpsan koko synnyttämisestä on kiinni.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat