Vierailija

Meillä kohta yksi 11 kk ikäinen lapsi ja jo kysellään, että milloinkas se pikkuveli/-sisko on tulossa, jokos on vauvakuume tms.

No kun ei ole tulossa eikä ole minkäänlaista kuumetta. Tiedän, että minusta ei ole äidiksi tyyliin 3 lasta vuoden ikäeroilla.

Mulle riittää hyvin tämä yksi pieni pallero tällä erää ja lisää saa tulla, jos on tullakseen, sitten muutaman vuoden päästä.

Kommentit (6)

Meiltä kyseltiin seuraavasta lapsesta jo ennen esikoisen syntymää (?!?), mutta sanottiin vaan että kaikki ajallaa. Nyt esikko on 7kk ja seuraava raskaus aluillaan. Arvatkaa vaan ovatko samat kyselijät nyt kauhuissaan miten selviämme kahden noin pienen lapsen kanssa!!!

Ei mene viikkoa, ettei tarttis kuulla miten yhden kanssa on niin helppoa. En ihan ymmärrä sitä, kun halutaan liuta lapsia ja sit marttyyrinä ollaan niin kuin ne ois joku kohtalo. Harvalle on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Missä tilanteissa teiltä kysellään, että onko toinen jo tulossa vai suunnitelmissa?
Meille tuli kavereita kylään kun olin juuri jäänyt äippälomalle (siis lapsi ei vielä edes syntynyt) ja rupesivat heti kyselemään että kai aiotte tehdä sitten toisen heti perään. Siinähän menisivät niin mukavasti samalla vaivalla...Tuo linja jatkui sitten kun ihmisiä tuli vauvaa katsomaan " Eihän sulla mitään kiirettä töihin ole. Teette toisen perään niin saat olla pitkän pätkän rauhassa lapsia hoitamassa." ja samaa tyyliä ihan tähän asti kun kerroin ensimmäisille olevani taas raskaana...Tosin lisättäköön ettei kaikki suinkaan tätä hoe. Toinen jota on rinnalla saanut kuulla alusta asti on tuo " Joko olet pian töihin tulossa" ...

Kun minulta ei juurikaan ole kyselty seuraavasta lapsesta. Pari kaveria on heittänyt ihan vitsillä, että koskas seuraava ja kysellyt, onko vauvakuumetta. Niin ja ikää esikoisella 2v. Mutta sukulaiset ei ole kyselleet, ei työkaverit, ei " tuntemattomat" . Olenkohan niin epä-äidillinen, että kaikille olisi suuri järkytys jos toisen vielä saisimme ;)? No, sitäkään en tunnusta!Missä tilanteissa teiltä kysellään, että onko toinen jo tulossa vai suunnitelmissa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat