Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mun vanhemmat on alkanut viime vuosina haista vanhoille!

Vierailija

Niistä lähtevä haju on sellainen hapan vanhuksen haju. Kotonakin niillä haisee siltä.Järkyttävää. En kehtaa edes sanoa asiasta, kun tuolle hajulle ei varmaan mitään voi. Kun tulee vanhaksi alkaa haista.

Kommentit (3)

Vierailija

johtuu ikääntymisestä, elimistö alkaa vähitellen pettää, ja hajuaisti siinä mukana heikkenee. Sen voi tehdä että käy heitä auttamassa usein, ja menee kävelylle, kaikki virkistävä toiminta auttaa. Myös useat lääkkeet tekee ikäviä sivuvaikutuksia, väsyttää ja passivoi, ja tulevat ihon läpi, aiheuttaen epämiellyttävää esim metallin hajua. Ruokia voi myös valmistaa pakkaseen, kunnollista vanhanajan kotiruokaa, vaihtely virkistää, ja konjakki on hyvästä kahvin kansa.

Vierailija

Mutta tuo hajumuutos on ollut ihan selkeä etenkin kotoaan. Ovat molemmat eläkkeellä. Hyväkuntoisia muuten, isällä diabetes. Isä harrastaa liikuntaa päivittäin ja tekevät terveellistä kotiruokaa jo tuon diabeteksen takia. Viikkosiivouksen tekevät säännöllisesti.Ekan kerran huomasin tuon vanhuksen hajun isässäni n. vuosi sitten.Vaarini (83v) tuoksahtaa myös samantapaiselta, mutta miedommin.ap

Uusimmat

Suosituimmat