+++++ Ensikot tiistaihin! ++++++++

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Ei taas oo muuta elämää......Kiva taas kuulla susta PauliNea!!!Vedähän meidät laralein kanssa sinne odotuspuolelle :)Jos ei huomenaamulla aconi näytä yhtikäs mitään niin lyön kyllä hanskat tiskiin ja kai se on vaa nöyränä ruvettava oottamaan sitä tätin mulkerooo.Mä en siis jaksais alottaa taas kiertoa alusta......Hyvä ettei taas masenna jo etukäteen.....Saas nähdä......hauskaa loppuiltaaa teille!!!Q:sä oot iha uskomaton noitten mittareittes kaaa :)

Vierailija

Kerrothan sitten laralei, kun haluat, että päivitän sut plussanneiden joukkoon Enskareiden esittelylistalla. Ja kerro samalla myös milloin vaavi syntyy. Taitaa olla heinäkuun puoliväliä, ihanaa kesävauva!-Q-

Vierailija

...ja paljon vauvaliimmaa masuun!!!!Nyt on ollu taas kiireitä,et kirjotella en ole ehtinyt,ainoastaan lukea!Ja lukemista en yhtenäkään päivänä jätä väliin,sillä niin kivaa *sakkia on Ensikoissa*.On tää pimeys vaan kauheeta.Tänään kyllä päivällä oli sellanen outo valoilmiö hetkittäin taivaalla,mut kun töistä pääsi ja kauppaan meni,niin kotiinpäästyään oli jo pilkkopimeetä!Joulua ja joulun valoja odotan,mute en pakkasta enkä vielä luntakaan!Q:olet ihana!!!!Miten ihmeessä saat noi mittarit rikki?Sen täytyy olla jokin merkki,et ota rennosti,sillä kohta tuulee ja myrskyää...siis toi plussa-aalto!!!!

kaikille piinailijoille plussapölyä omiin tarpeisiin...lue ' kaikille Ensikoille' !Naksu:on sulla noita oireita!!!!Mua ihan nauratti,et mulla ei oireita ole kuin rintojen kipeys (paheneva,etenkin öisin)!Pahaa oloa ei ole edes mainitsemisen verran,ei väsymystä enempää kuin yleensäkään ja ainahan mua palelee! ;) Joten aikas normaali olotila...mutta siellä se pikku-kaveri köllii masussa...poika?...nyt menossa rv5+1.En ole vielä neuvoloihin soitellut,aattelin ettei kiire ole.Päätin,etten mene edes alkuraskauden ultraan,vaikka sekin tuntuu suosiossa olevan.Ihan rauhassa vain nautiskelen ja salaisuuttani varjelen...aina tulee sellanen lämmin ja hyvä olo,kun kiireiden keskellä muistaa alkaneen elämän...

Päällimäisinä tunteina on kiitollisuus ja onnellisuus ja rauhallisuus.Pelon häivähdys tulee jos miettii mitä kauheeta voi vielä näillä viikoilla tapahtua,mutta pyrin olla miettimättä.Eli hyvin voin,en vielä paksusti.Tulkaa pian mukaan!!!!!!!!!

Pepsille ja Naksulle ...kaikille muillekin piinailijoille ++++säteitä!!!!

Vierailija

Naksu ja pepsis on kahdestaan kasvattanu pinon ihan huimaksi sillä aikaa kun olin poissa koneelta! Noin ahkeralla piinailulla ansaitsette plussat molemmat! Testionnea bdbdbdbdbdbdbdbddbd +++++++++++++Joo, mulla ne vaan testit näyttää miinusta, mittarit hajoilee eikä tätikään tule vaikka oikein vartavasten kutsutaan. Olenkohan joskus entisessä elämässä hajottanut jonkun oikein ison peilin????Ihana oli kuulla Mamma-PauliNean kuulumisia, vaikutit niin rauhalliselta ja onnelliselta, että tuli ihan tippa linssiin. Äidinvaisto taitaa siellä jo heräillä... :)Mutta nyt sitten taas hyvää yötä Enskarikamut!-Q-

Vierailija

Niin sellasta tarkennan ku Pepsi ehdotti kiinnittymisvuotoa, että ei oo tässä kierrossa ollu vuotoa vaan viimeks ennen varsinaista tädin kyläilyä oli pari päivää pientä tiputtelua. Siks en oikeen tiä mistä laskea kierron alkaneeksi...Mutta täytyy myöntää että lauantaina kun ajeltiin kotia kohti niin iski muutaman kerran oikeen kunnon vihlaisut tonne alavatsaan. N. 4-5 kertaa sellaset muutaman sekunnin kestävät ihmekivut! Sanoinki jo avokille et voiskohan olla niitä kiinnittymiskipuja... En tiedä, kun en oo mikään mestari näiden juttujen analysoinnissa. Nut jos oikein oon käsittäny niin ajallisestikin vois olla mahdollista... Kamala ku oon niin taikauskonen, että nyt en varmasti oo raskaana ku etukäteen retostelen asioilla!!! =) Mut ei osaa olla kertomatta!!

Vierailija

nyt on ilon aamu.oon niin onnellinen,vaikka vast oon ite tehny yhen testin..plussaahan se näytti! :) tää on ihan uskomaton tunne. nyt levitän tätä plussapölyä teillekin ja toivottavasti te kaikki ihanat immeiset plussaatte myös! pakko käydä viel jossain varmistamas ja tehä toinenki testi.vaik kyl tuo ainaki oli selvä plussa..

en pystyny ees viel lähtee kouluu,ku oon niin innoissani.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PLUSSASÄTEITÄ!

Vierailija

Voi että miten ihanaa, onnea oikeen kovasti teidän perheelle! Olen niin täpinöissä että ihan tärisen!!!!! Nyt paljon vauvaliimaa ja tarrasukkia vaaville, olkoon hän vielä seuraavat 9 kk omassa yksiössään kasvamassa!Ethän jätä Enskoja vaikka ollaankin aika säälittävää sakkia ku ei osata vauvoja tehdä?! =) Kuulumiset halutaan kuulla joka päivä!Tervetuloa kaikki uudet Ensikot!! Parempaan porukkaan ette olis voinu pinoutua!Mitenkäs PauliNean raskaus etenee? Kerrohan sinäkin kuulumisia...Pepsi: Älä lannistu, anna plussan kypsyä vielä muutama päivä, kyllä se sieltä tulee!!!! +++++++++++++++++++++++++Oma napa: Nyt on kyllä huippu väsymys iskenyt tänne! Vaikka oli 3 pvää vapaata ni silti olo on ku ois painanu ympäripyöreetä päivää!! Uni kova, pää särkee joka päivä ja huimaa! Kp 21-23/26-33? (vaikee sanoo tarkasti ku oli ens pari päivää tiputtelua) ja nyt jo menkkakipuja, kylläkin laimeahkoja sellaisia... Rinnat on kanssa harvinaisen kipeät, yleensä koskaan ei satu tisuihin (paitsi viime kierrossa vähän=)). Nyt kun luen tota tekstiä ni taidanpa elätellä jotain toivoa... =) Luulotautia vaan, luulisin! Mutta toisaalta oon ajatellut että on ihan kivakin kuvitella ja toivoa, onhan tääkin yks osa sitä vauvan " hankintaa" (ruma sana mut en nyt keksi parempaa). Oishan se tylsää jos ei antais itselleen lainkaan lupaa unelmoida ja toivoa, eikö? Mutta todnäk se täti on vaan tekemässä tuloaan, meikäläisen tuurilla! Nyt painun sohvalle syömään sipsejä ja uinumaan!+++++++++++++++++onnea kaikille!+++++++++++++++

Vierailija

Ensinnäkin onnittelut plussasta laralei :) Pepsille Erittäin paljon plussäteitä kyllä se viiva siihen tulleepi.Ketkäs täällä nyt sitten piinailevat?Juu tähän uuteen kietoon mennään. Ehkä kannataa minunki ottaa ihan rennosti sen plussaantumisen kanssa. Se tullee kuitenki yllättäen. " Perhe-elämää" tulis vietää runsaammin tuossa kp 14-19 aikana. Jää taasen nähtäväksi kuinka käy :)

Vierailija

Nyt vaikuttaa jo lupaavalta tämä plussailutahti :) Olen kuitenkin jo aika monta viikkoa näitä juttuja seuraillut, ja nämä kaksi plussaa olen ollut todistamassa " vasta" . :) Onnea siis!Kiitos näistä piristävistä uutisista, sillä oma napa on murjotustuulella :-/ Täällä on valiteltu hiivasta, joten liitynpä porukkaan. Gyne-käynnin seurauksena ilmeni jotain lievää, pientä tulehduksenpoikasta, jota pitää ihan lääkitä. Itse en ole mitään oireita tajunnut ja yllätyin tuloksesta aika paljon. Kuuri loppuu oviksen aikoihin (jos sellaista siis tapahtuu), mutta tiedä sit, vaikka menisi kierrot sekaisin tuon takia. Olo on masentunut ja huolestunut, ja inhottava ja epämiellyttävä, mulla kun ei ole mitään todettuja vaivoja koskaan alapään tienoilla ollut. Kun en saanut lääkäriltä oikein mitään tietoa tästä asiasta, niin mielessä pyörii tietysti kauhuskenaarioita kaikesta mahdollisesta, mikä tulehdusta & bakteereja voi aiheuttaa, ja mitä siitä kaikesta sitten seuraa. Ja jos se ongelma on ollut jo kuukausia tai vuosia, niin onko koko peli menetetty vauvojen suhteen jne. Huoh... pitääkin kehitellä kaikesta pienestä niin suurta.. Ei tarvitsisi huolehtia, jos innostaisi käydä lääkärillä useammin kuin muutaman vuoden välein.Kp on nyt 11/31. Ihmetyttää nipistykset oikean munasarjan kohdalla. Olisihan se hauskaa, jos ovis ilmoittelisi tulostaan... mutta todennäköisimmin tuohon tulehdukseen tai lääkkeeseen liittyvää..?

Vierailija

JA ONNEA LARALEI!!!Yhdyn kyllä Naksun " ehdotukseen" , että siirrytään porukalla tonne odotuspuolelle... Kyllä tämä kuumeilu, oireiden metsästys jne. on omalla tavallaan ihan mukavaa, mutta kuukaudesta toiseen pettyminen raskasta myöskin...Miille tsemppiä, älä turhaan murehdi, kyllä lääkäri olisi varmaan sanonu jos olis aihetta huoleen. Hyvä kun kävit nyt ja sait lääkkeet! Onnea vaan oviksen bongailuun!!Mä olen reippaana siivonnu koko asunnon, ihan semmonen vimma ollu niinku joskus kuukautisten aikaan. =) Muutenkin ollu nyt vähän muutakin ajattelemista, haaveillaan uudesta asunnosta (ja kaikki sitten tietysti ihmettelee, että miksi te ette kahdestaan mahdu siihen vanhaan...).Kp 11/28-30 (paitsi viimeks 36 :(, pitääköhän se nyt sit muuttaa 28-36), ollaan Miin kans samoissa pävissä, ja olikohan keinuhepo kans?? Jokohan tikuttelis sitä ovista tänään...Toivottavasti saadaan lisää plussia pian!!Vierailija

Jos sulla on ollu vaikka kiinnittymisvuotoa,voisko olla mahollista?Hyvältä kuulostaa!!! :):)Mä taas ihmettelen ku en kertakaikkiaan saa näitä tisuja kipeeks tässä kierrossa,joka kierrossa ollu sikakipeet mut nyt ei.Välil vaa yrittää....Noh,hauskaa illanjatkoooo!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Mooli:en tikuttanu viel tässä kierrossa ku ei mulla ollu niitä tikkuja vielä silloin.laralei:milläs testillä testasit?Onneeeeee taaaaas!!!Hemuli:missä ihmeessä sä oot?!

Vierailija

Kyllä niitä plussia tulee kun maltetaan vaan odottaa:))

Oma napa: Viimeinen pilleri meni kurkusta alas tuossa kolme päivää sitten ja menkkoja odotellessa elellään nyt ja katsellaan miten kierto tasaantuu sen jälkeen. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja kierto tasoittuu ja päästää jänskäämään ++ puolesta.

++++++++++++++ kaikille!

Vierailija

Kyllä nyt aikast lupaavalta vaikuttaa noi sun oireet!!! Nyt et anna tädin sua kus**taa vaan näytät sille!Sovitaanko niin kamut että alkaa tää kuumeiluosasto riittämään et eiköhän siirrytä kaikki vuoron perään tonne o-puolelle?! =) Näin tehdään!

Vierailija

Ketäs täällä olikaan uusia Ensikoita? Olin viikonlopun nettipimennossa niin menin vähän sekaisin uusien nikeistä ja siitä kuinka monta teitä kaikenkaikkiaan olikaan, mutta kaikille tasapuolisesti:

[color=deeppink][b][size=4]Tervetuloa Ensikoihin![/color][/b][/size]Nostan ton viimeksi päivitetyn esittelypinon ylös niin voisitte sinne lisätä omat tietonne. Päivitän teidät sitten samalla listaan, kun teen juhlapäivityksen laralein plussan kunniaksi :)-Q-

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat