Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 


Onko vauvan vihreällä kakalla jokin yhteys Reladropsiin? Me annetaan nuo Relat aina iltaisin ja aamuisin on sitten vaipassa vihertävää kakkaa. Muuten päivän aikana tulee ihan normaalia, joten tuskin ainakaan ripulista on kyse..Entäs, onko sitten joillekin nuo Relat aiheuttaneet lisävaivoja? Nyt parina iltana ja yönä vauva on vaan itkenyt masuaan, toki voi johtua hyvin pitkälti omista syömisistänikin (itselläkin ilmavaivoja ollut ;D).....Ja sitten pulauttelu? Nykyään vauva pulauttelee ihan koko ajan, sekä yöllä että päivällä. Syö n. 2-3h välein. Oisikohan vaan liian täynnä, vai voiko maitohappobakteerit aiheuttaa moista vaivaa (taikka sitten Disflatyl jota myös käytämme)?Kiitos jo etukäteen vastauksista ja kommenteista!Emppu ja neiti pian 3vkoa

Kommentit (7)

noita masuvaivoja ja pulauttelua. Olen antanut myös relatippoja, niillä en ole huomannut olevan minkäänlaista vaikutusta (ei hyvää eikä huonoa). Kun jätin disflatylin pois, selkeät kipuitkut jäi. Jäljelle jäi vaan väsyhuudot ja muut kitinät... Nyt olen alkanut antaa taas disflatylia, mutta vain 10 tippaa 1-2 krt päivässä. Kannattaisi siis ehkä kokeilla disflatylin vähentämistä/pois jättämistä ja katsoa onko vaikutusta. Meillä ainakin helpotti ja pulauttelutkin jäi kokonaan pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Taidan kokeilla nyt jonkin aikaa ilman noita Reloja, katsotaan onko vaikutusta. Tosin noihin parin viimepäivien aikaisiin kitinöihin saattaa olla ihan jokin muukin syy, mitä nyt tuolta imetystukilistan sivuilta lueskelin..Mutta oli kyllä ihan hyvä kuulla, että joillekin nuo maitohappobakteerit eivät tosiaan sovi ollenkaan.Emppu


Niin voihan se tosiaan olla tuo Disflatyl myös, joka aiheuttaa pulautukset ja masuvaivat :-/

Jopas se nyt myrkyn lykkäs... en tiedä enää minkä jättää pois vai jättääkö kaikki :-O Mikähän itku ja parku sitten seuraa....Kiitos htam kun vastasit tuohon kakka-asiaan :)

(yli viikon kakkausvälit) ja näihin asioihin toivoin reladropsien auttavan, mutta ei, meillä vain huudot lisääntyivät. Pariin otteeseen olen kokeillut, mutta aina sama juttu, n.1-2h tippojen oton jälkeen on alkanut kätinää ja huutoa. Viimeisimmällä kerralla annoin tippoja 2½vkoa ja sitten päätin taas kokeeksi jättää pois. Ja kas kummaa, huudot vähenivät ja taas nukutaan aamupäivisin kunnon päikkärit. Eivät siis sovi kaikille. Aion kyllä jossain vaiheessa kokeilla jotain muuta maitohappobakteeri valmistetta, viimeistään kun aletaan soseita syömään.

Kaikkia merkkejä tuli kokeiltua, mutta aina tuli masuvaivoja. Jos imetät, voi kokeilla myös sitä, että syöt itse maitohappobakteereja, jolloin vauva saa niitä äidinmaidossa. Meillä tästä tavasta ei tullut ilmavaivoja.

ja kyselin kanssa tuosta vihreästä kakasta. Th sanoi sen olevan ihan normaalia, että kakan väri ja koostumus vaihtelee keltaisen nestemäisestä ihan tummaankin vihreään ja ryynimäiseen.

Ja samoin sanoi muutaman viikon päästä kakkauskertojen määränkin laskevan selkeästi, eli ei enää joka vaipassa kakkaa.T: htam ja typy 3 vk

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat