Onko muilla äideillä ns. vitutuspäiviä? Tänään tuntuu että kaikki kaatuu päälle

Vierailija

aamulla kukaan ei jaksanut nousta ylös,oli väärää aamupalaa,lasten vaatteet eivät meinanneet mennä päälle,4 ja 5 vuotiaat sanoivat joka asiaan ei jaksa,4 vuotias pyyhki vessassa pyllyänsä,kakkaa oli joka paikassa,minulla särki päätä,koululainen kiukutteli penali oli hävyksissä,,,,,,,,ja mulla pitäisi alkaa menkat.....onneksi nyt olen yksin kotona,lapset kerhossa ,,,,miten selviitte päivästä ettei tulisi tiuskittuu lapsille

Kommentit (6)

Vierailija

Tyttö on ollut noin tunnin hereillä ja tuntuu että pian on seinässä reikä kun siihen oon hakannut päätäni. Sappi kiehuu ja on ihan pakko koettaa hetki rauhottua toisessa huoneessa ilman tenavaa... Joo joo, tiedän, ei mua voi väsyttää/vituttaa, eihän mulla ole kuin yksi muksu... Puhelu jollekin voi auttaa, ainakin mulla hiukan helpottaa kun pääsee jollekin avautumaan!

Vierailija

unohdin laittaa pyykkikoneen vedenpoistoletkun vessanpöntön reunalle, seurauksena kaikki likavedet koneesta pitkin lattioita ja matto ihan litimärkä...poika ei ruvennut rauhottumaan päiväunille ja häntä rauhoitellessani kääretortun pohja paloi uuniin...ei nää oo vielä pahoja mut silti on vähän sellanen fiilis et ei olis kannattanu herätä ollenkaan.

Vierailija

-vauva valvotti yön

-mies valitti aamula 5.30 että koti on kuin pommin jäljiltä..

-pankki ei antanut lainaa

-esikoinen hakkasi telkkaria kengällä, nyt kanava ei pysy päällä

-mies jää ylitöihin, en pääse jumppaan....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat