Vierailija

bacibactia olemme laittaneet ja se tehoaakin aika pian. Mutta haluaisin nyt tietää, että miten pippeli ei edes alkaisi punottamaan. Poika on 4v ja tämä on meillä tosi yleinen vaiva. Kerran pikkusisaruksen lääkärikäynnillä kysyin tuosta asiasta niin lääkäri sanoi, että aika auttaa ja jos se bacibact auttaa niin laita sitä.Olisiko kellään parempaa neuvoa kuin lääkärillä :)

Kommentit (5)

niin, että esinahkaa vedetään varovasti vähän taakse päin. Jos vesipesu ei auta ja punoitus (pieni tulehdus) jatkuu tippa, pari Oftan silmätippoja muutaman päivän ajan. Näin määräsi meidän lääkäri ja pippeli kunnossa.

niin kannattaa sillon tällön istuttaa lämpimässä kylvyssä että pippeli kunnolla putsaantuu. Pelkkä suihku kun ei samalla tavalla auta. Äidilleni lääkäri oli sanonut (noin 20 vuotta sitten) että jos esinahka on kireä niin sinne kerääntyy talia ja jos sitä ei saada pestyä pois niin pippeli alkaa punoitamaan ja tulehtumaan ja paras apu on tosi lämpimässä kylvyssä istuminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAIHDA LEKURIA!!!! Joku syyhän tuohon täytyy olla..

Voisko olla pyykinpesuaine joka ärsyttää? Vaikka käyttäisit nyt jo mietoja pesuaineita, vaihda merkkiä, se saattaa auttaa. Räplääkö poika ite pippeliä paljon? Seuraile vähän miten menee, jos on jatkuvasti käsi haaroissa, sano lempeästi, että voi pipi johtua siitä (mutta ton kanssa varovasti, ettei tuu väärinymmärryksiä!)

myös liika rasvaaminen vie omaa vastustuskykyä pois ja punoittaa helpommin,eikös kannattaisi kokeilla beanthenia enemmin kuin basibactia-se on aika jytyä tavaraa,kokeilepas vesikylpyä ja nukkumista ilman housuja,auttaisiko perunajauhot eikös vauvojen pyllyt sillä hoidu kuntoon niin miksei pippelikin

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat