Vierailija

molemmissa turvallisessa sammakkoasennossa? Kuinka pitkään voi 3-kuista pitää repussa? Mä olen täysin kyllästynyt sitomaan liinaa kokoajan, haluan helppokäyttösen repun. Mitä suosittelet? Kantaisin vauvaa mielellään jossain kun esikoinen ulkoilee (1-3 h). Vaunuissa ei viihdy, jos on hereillä ja on rasittavaa aina stressata siitä osuuko ulkoilut ja vauvan päikkärit samaan aikaan.

Kiitti, jos jaksat kommentoida.

Kommentit (5)

Babybjörnissä et saa oikeanlaista asentoa, Ergo on tarkoitettu yli 5-kuisille, sopiva reppu sulle voisi olla vaikkapa Wilkinet, googleta.

Mina hankin Ergon, kun poika alkoi olla yli 10-kiloinen eika oikein mahtunut liinaan etupuolelle, enka koskaan saanut selkareppusidontaa toimimaan. Minusta ergo on enemman liinamainen, siinahan ei ole pussia, johon vauva pannaan, vaan se kiristetaan lantiovyolla ja vauva tulee kantajan ja repun valiin. Siina mielessa on ergonomisempi kuin perusreppu, jossa on jalka-aukot.Minusta lapsen pujotelu Ergoon (selkapuolelle) on vahan hankalaa, mutta onhan se selkareppusidontakin liinan kanssa. Rinkkamalliset reput ovat ehka helpompi, mutta raskaampia kantaa. Meilla reppu on kaytossa lahinna vain retkeillessa, joten rutiinia ei olikein ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat