Voihan paska!! Vkl olis firman pikkujoulut ja tilillä rahaa vaivaiset 220€ =((

Vierailija

Tili tulee vasta viikon päästä ja ruokaakin olis ostettava ja ehkä tankatakin täytyy kerran. Ohjelmistoon kuuluu hieno jouluillallinen pitkän kaavan mukaan ja teatteri, joten jo pelkästään niihin kuluu 40¿...+ taksi, juomat yms.

Pöh, olin niin innoissani näistä pikkujouluista, sillä nämä jää nyt piiitkään aikaan ainoiksi pirskeksi, sillä plussasin justiin eilen eli raskaana ollaan. Uuden puvunkin ostin jo aikoja sitten.

Kun ei ole visaa, niin täytyy sitten soveltaa halvempaa versiota, eli pullo punkkua pohjille työkaverin kanssa...

Vittu ku vituttaa tää pennien laskeminen!!

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


toisaalta myös aapeen viljelemä v***u sitä ja v***u tätä kertoo hänestä paljon. Mutta onhan se rankkaa kun on vain 220e=n.1300mk rahnaa viikon ajaksi,eihän se voi millään riittää ruokiin saati iloliemeen ja muuhun humputteluun.

Melkein toivoisin sinulle ap keskenmenoa.
Vierailija

Olen ammatiltani kätilö ja ihan maalaisjärjellä voisi jo kuka tahansa päätellä, että jos näin helpolla pystyttäisiin aiheuttamaan vaurioita sikiölle, tämä maa jo hukkuisi alkoholivauriolapsiin!

Ja olen jo aiemmin kysynyt 3 eri lääkäriltä, voiko tällainen yksittäinen juonikerta aiheuttaa jotain vahinkoa/ keskenmenon tms. niin vastaus on ollut aina EI VOI. Luotan ehkä ammattilaisiin enemmän kuin teihin, rakkaat av- mammat...

Vierailija

Miettikääs nyt; jos joku itkee ja valittaa täällä, että yhyy, join känniin ja seuraavalla viikolla tajusin, että olin ollut raskaana jo silloin...

Jo tulee av- mammat lohduttamaan, että huoli pois, ei se noin alkuvaiheessa mitään haittaa plaa plaa plaa...

MUTTA, jos sen saman tekee joku tahallaan niin voi vittu mikä haloo!!?? Itselläni ei ole vielä edes menkat myöhässä, vaan niiden olisi pitänyt alkaa vasta to. Ja kun ollaan kerran lasta yritetty, niin plussasin, koska oli kaapissa yksi testi jäljellä.

Minä lähden la pikkujouluun, juon ruuan kanssa punaviiniä ja seurustelujuomana jotain muuta, kävelen omin jaloin kotiin ja meinaan mennä vielä seuraavana päivänä iltavuoroon töihinkin!

minulla on nähkääs järki päässä ja tiedän, ettei tuosta yksittäisestä juomiskerrasta voi olla mitään haittaa! HUOM, ennenkuin joku taas vääntelee asiaa lisää, mainittakoon, että tapanani ei ole juoda raskausaikana (korkeintaan saunakalja kerran kuussa tyyliin, jos sitäkään) ap

Vierailija

toisaalta myös aapeen viljelemä v***u sitä ja v***u tätä kertoo hänestä paljon. Mutta onhan se rankkaa kun on vain 220e=n.1300mk rahnaa viikon ajaksi,eihän se voi millään riittää ruokiin saati iloliemeen ja muuhun humputteluun.

Melkein toivoisin sinulle ap keskenmenoa.

Vierailija

niin voisithan mennä autolla, säästäisit taksisumman. Joulujuhlissa voit juoda lasin punkkua, sitten oot taas parin tunnin kuluttua jopa ajokunnossa. Eihän sun tarvii kokonaan jättää pikkujouluja väliin, on vaihtoehto välissäkin!

Vierailija

ottakaa nyt järki käteen avläiset!

Launtaina ap:n kuukautiset olisivat vain yhden päivän myöhässä, kuinka moni vakuuttuu siinä vaiheessa olevansa raskaana ja alkaa elää kuin nunna!? Ja voihan kysymys olla ns. kemiallisesta raskaudesta, niinkuin joku ehdottikin.Aivan liian aihasta alkaa spekuloimaan ja järjestämään mitään turvatoimia! Ota ap, ilo irti launtaista ja juhli niinkuin normalistikin teet (sanoit sitä paitsi, ettet edes harrasta kunnon kännejä). Siltä varalta, että raskautesi olisikin kemiallinen, tee uusi testi vaikka ma, jos kuukautiset eivät ole vielä alkaneet. Jos sekin näyttää plussaa, voidaan onnitella, että OLET raskaana =)

Hauskaa pikkujoulua!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat