Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kertokaa mulle MIKSI pariisissa mellakoidaan?

Vierailija

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

kaikkea sitä pitää ihmisen kokea.. antakaa äkkäi se hesarin, ainoan totuudentorven tilaajapalvelun numero niin minäkin tajuun jostain jotain!!! onhan siinä kans kivoja tarjouksia? ai niin mut ei elämään sen teidän kehänne ulkopuolella..uups, täytynee hiljetä...

Vierailija

että kyllä Ranskan valtio 50-70 -luvuilla tarvitsi kipeästi siirtolaisten työvoimaa, vaikkei ehkä ihan suoranaisesti pyytänytkään. Ja nämä siirtolaiset tulivat monista Afrikan maista, joita Ranska aiemmin oli valloittanut siirtomaaisäntänä. Näiden siirtolaisten jälkeläiset (pieni joukko heitä) siellä nyt riehuvat.

Vierailija

juurihan tuossa kerrottiin, että maahanmuuttajataustansa vuoksi eivät ole tasa-arvoisessa asemassa ns. ranskalaisen nimen omaavien kanssa. Vaikka olisivat itse syntyneet Ranskassa!

Vierailija

Ranska tarjonnut asunnot, elämisen ym. Osa on osannut edetä elämässään, kouluttautunut, hankkinut työpaikan (sellaisenkin saa vaikka olisi kuinka siirtolainen) mutta jos mikään ei kiinnosta niin syyttäköön itseään.

Vierailija

Alkuperaisella syylla ei ole enaa mitaan valia, nyt homma on mennyt siihen, etta tyottomille, vihaisilla nuorilla miehilla on tekemista ja purkavat turhautumistaan ja alemmuudentunnettaan riehumalla.Nyt jos joku osaa ottaa energian hallittuun ja sunnitelmalliseen kayttoon, Ranskassa voi tapahtua ihan mita vaan. Toivottavasti vakivalta ei pahene.

Vierailija

Ei ollut tarkoitus olla Helsinki-keskeinen, itsekin olen maalta. Mutta Hesari on kuitenkin valtakunnallinen (ja Suomen isoin ja myös paras) uutislehti, ei voi mitään.t. se Hesarin lukemista perännyt

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat