Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kukaan käynyt Ikaalisten kylpylässä? Millaista? Meillä pienet lapset 2 ja 4v, mitä siellä on lapsille?

Vierailija

Olisin kiitollinen kaikista huomioista, vinkeistä ja tarinoista!

Kommentit (5)

Vierailija

Oltiin viime syksynä. Huone oli sieltä putken takaa. Aika pitkän matkan sai suht kylmässä kulkea sitäkin kautta, jotta pääsi uimaan. Uima-altailla oli järkyttävä tungos, kerran jouduttiin odottamaan n. 1/2 tuntia, että ylipäänsä mahduttiin. Majoitustiloja on lisätty, mutta allaskapasiteettia ei.Huone oli järkyttävä perhehuone. Lapsille oli vuode nitisevällä sohvalla ja vanhemmille tosi ikääntyneet runkopatjat ja kulahtaneet tyynyt. Huone oli todella ahdas. Ja tästä lystistä maksoimme lähes 300 euroa pe-su viikonlopusta + tietty kaikki ruuat.

Laitoin hotellin johdolle palautetta, että kokeilevat edes hieman noita punkkia, jotta tietävät missä asiakkaansa nukkuvat. Samat huonot sängyt ja tyynyt oli jo n. 6-7 vuotta aiemmin, kun samaisessa perhehuoneessa majoituttiin ekan kerran. Palautteeseen ei koskaan ole tullut minkäännäköistä vastausta.Oltiin sitten Tervis Paradiisissa Pärnussa, huoneena sviitti, oma sauna, todella loistava sänky (selkävammaisena kärsin tosi paljon, jos sänky on huono) ruuat ihan ok, sisälsi aamiaisen ja päivällisen, kuntosalin, hoitojakin kuului pari päivässä. Ystävällinen palvelu kaikkialla. Ja tämä maksoi 4-hengen perheeltä n. 125 e /vrk. 5 vrk loma n. 630 euroa + laivaliput.Toki laivaliput päälle, mutta silti Pärnuun kylpylään mennään kohta taas, Ikaalisiin en enää astu.

Vierailija

pizzat on hyviä,paikka muuten ok.Kivempi kylpylä mielestäni on Ähtärin Mesikämmem,alkeellisempi kylpylä,mutta paikkana ihana & ruoka todella hyvää ,mukava eläintarha & huomattavasti edukkaampi,suosittelen.

Vierailija

Huone kannattaa varata päätalosta tai sit siitä jonne pääsee käytävää pitkin,muuten aika hankalaa lasten kans käydä uimassa jos joutuu pukeen ulkovaatteet ja käveleen ulkona muutaman sata metriä.

Uusimmat

Suosituimmat