Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uskaltaisitko ratsastaa hevosella alkuraskaudesta?

Vierailija

..

Kommentit (8)

Vierailija

Toki kannattaa vähän katsoa minkälaisella hevosella menee ja jättää hyppämiset, kiitolaukat yms. väliin, ja myös harjoitusravin vaihdoin kevyeen.

Vierailija

tuskimpa niillä mitään yhteyttä oli, mutta itsesyytökset olivat järjettömät.ei uskaltanut enää toisessa raskaudessa ratsastaa, eikä onneksi tullut keskenmenoa..

Vierailija

Minakin ratsastin pari ensimmaista kuukautta, kavin viikon kouluvalmennuksenkin isoliikkeisella hevosella... Sitten olo alkoi olla niin etova, ettei tehnyt yhtaan mieli hevosen selkaan. ja siina vaiheessa, etominen loppui, mahaa oli jo nakyvasti enka halunnut enaa ottaa putoamisriskia. Olin kylla aikonut harrastaa niin pitkaan kuin fyysisesti tuntuu hyvalta, mutta henkinen puoli tekikin stopin aikaisemmin. Nain tuntiratsastajana lopettamisella ei ole suurta valia, oman hevosen kanssa pitaa tietysti liikutus hoitaa sitten jotenkin muuten.

Vierailija

Sovittiin miehen kanssa, etten ratsasta odotusaikana ja terveydenhoitajakin suositteli samaa jo ennen päätöstämme. Monet kuulemma kuitenkin ratsastavat, mutta itse en halunnut ottaa riskiä. Tietysti riippuu myös paljon minkä luontoisella / tasoisella hevosella liikkuu... Meillä on aika " raakile" vielä, joka säpsyilee välillä turhista, joten se vaikutti suuresti päätökseen :).

Vierailija

Mutta minä lopetin..varsinkin kun heppa millä olen olen ratsastellut on lämminverinen kilparavuri niin on vähän tulisempi alla.Ehkä jollain leppoisalla pullahevosella voisikin mennä jonka askel on tasaista ja selkä niin leveä että sieltä on mahdoton tippua (sellainen otan itselleni kunhan voin)

Uusimmat

Suosituimmat