Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

1-vuotias tippui

Vierailija

Meidän hieman vajaa 1-vuotias tippu hetki sitten sängyltä kun leikittiin suoraan naamalleen lattialle, olin varma et nyt vääntyi niskat yms.. itki hetken hurjasti joka loppui kuitenkin n.3min päästä. Nyt nukkuu, oli väsynyt.. mutta tähän aikaan on ihan oikeastikin nukkumisaika.. kaikki raajat liikkuu jne, otsassa vain (toistaiseksi) punertavan liila jälki.. kun oli tippunut ja naama kiinni lattiassa niin loppukroppa vielä nousi hieman ilmaan että kovaa tuli alas.. ja mä olin ihan vieressä, en tajua miksi en ehtinyt saamaan kiinni!!!! vieläkin täristää...

Sanokaa nyt ettei tässä mitään varmaan käynyt.......

Seurailen vauvaa vielä kun herää uniltaan ja myös unen aikana!

Kommentit (15)

Vierailija

niin yhteys lääkäriin. joten hyvä et heti itkua. mut esim. meidän tapauksessa itki joka kerta ja itkun laannutta tajunnan tason laskua. tosin poika oli heräteltävissä " takaisin maanpinnalle" hetken kuluttua...

Vierailija

ei ollut kouristeluja tms.. itkun loputtua oli hikinen ja väsynyt, mutta kova itku kyllä hikistyttää ja väsyttää.. kun laitoin sängylle oli ihan uneliaat silmät, puoliksi kiinni, jaksoi kyllä hieman hihitellä kun kyljestä kutittelin..

Mutta niinkuin jo sanoinkin en tiedä olisiko väsymys johtunut ainoastaan siitä että oli jo päiväuni aika ja ennen sitä hieroi jo hieman väsähtäneen oloisena silmiään?!

Vierailija

Toivottavasti ei käynyt pahemmin, itelle tuli vaan niin syyllinen olo että miksi näin kävi?! Vaikka monet vauvat tippuvat.. mutta silti!!

Ikävää mennä itse vielä yöksi töihin, mutta kyllä varmaan jo tosiaan vauvan herätessä luulisi näkyvän jos jotain pielessä..?!

Vierailija

Tottakai pelästyit ja olet nyt mielestäsi maailman huonoin äiti ja mietit että lapsi pitäisi antaa adoptioon parempaan perheeseen.

Ennen kuin soitat sossun tädeille, haluan vaan sanoa että ei lapsesi ollut ensimmäinen putoaja eikä lähelläkään viimeistä. Vauvat on onneksi niin loistavia kaatuilijoita ja putoajia että harvemmin mitään vakavaa sattuu.

Vierailija

Tuntuu, että meidän penskat putoilee tahallaa :-) , ovat aloittaneet tuon touhun heti kun oppivat ryömimään eteenpäin, ensin alas meidän sängystä, sitten tuttipullon perässä pinnasängystä, hoitopöydältä kivilattialle, syöttötuolista sohvalta jne.

Joka kerta sydän kurkussa nostamaan ylös, hetken huutoa (muksulta, nykyään jo multakin) ja taas on kaikki hyvin. Ei nuo pienestä hajoa.

Vierailija

Kyllä saa laittaa nukkumaan! Nythän on päiväunien aika eli kun heräilee jos on apaattinen tai ei heräile on unelias vie sitten lääkäriin. Yöllä pitäisi 4 h välein herättää jos olisi illalla sattunut tämä putoaminen.

Vierailija

Olen käynyt silittelemässä ja silmät alkavat räpsyä että ihan helposti on heräteltävissä.. odotan ja katselen 2-3h, jos ei sitten ole heräillyt kun normaali päiväuniaika on kulunut käyn näyttämässä ihan varoiksi lääkärillä..

SUURI kiitos vastauksisa, mieli hieman huojentunut.. että on muutkin lapset tuollasesta " selvinneet" .

Vierailija

en lasta viitti väkisin hereilläkään pitää... käyn kyllä tarkistamassa tilanteen että havahtuu kun tönii.. Epäilen että lääkäri käskisi vain seurata tilannetta?! Vaikka mieleni tekisikin mennä lääkäriin..

Vierailija

ja saanut myöd tajunnan alenema kohtauksia tippumisten jälkeen.sinuna kävisin hellästi silittämässä päiväunien aikana jo lasta ja seuraisin et alkaako heräillä silittelyyn.jos reagoi " normaalisti" et alkaa pyöriä ym antaisin jatkaa unia.mut jos ei reagoi herättelisin kunnolla ja toimisin sit niinkuin tilanne vaatii. näitä tulee ja äidin syyllisyys on mahtavaa... :(

Uusimmat

Suosituimmat